Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Cap Bullpadel BPG-WPT2303 vit
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 vit
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 vit

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 vit

PVP: 174,97 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-WPT2303 vit justerbar | Upptäck den nya kollektionen av tillbehör från märket Bullpadel där du kan välja från ett brett utbud av produkter som du kan utrusta dig med för matchen

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 vit padel

Skydda dig själv från solens strålar medan du spelar padel med den nya kollektionen av Bullpadel-capar som du hittar i dess omfattande tillbehörskatalog. Upptäck BPG-WPT2303-capen som har designats för den officiella kollektionen för World Padel Tour så att du kan klä dig som proffsen.

Den har designats med ett mycket brett padelracket som skyddar ögon och ansikte från solen för att undvika att bränna sig när du spelar. Den har även designats med en justerbar rem på baksidan som gör att du kan anpassa den efter eget tycke så att den stannar på plats medan du spelar.

Bullpadel-cap BPG-WPT2303 i vitt, egenskaper

  • Bullpadel BPG-WPT2303 har designats i en storlek.
  • Den tappar inte i kvalitet vid användning eller tvätt tack vare att polyestertyg har använts.
  • Tillåter svett av svett så att den inte ackumuleras.
  • Du kan justera den efter eget tycke tack vare tejpen på baksidan.
  • Den har designats i vitt med svarta detaljer.
  • Samling av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Det blir ett viktigt tillbehör för alla de människor som vill undvika att bränna sig i ansiktet när de spelar padel, eftersom det tack vare sitt breda padelracket förhindrar att det stör dina ögon. Låt ingenting stoppa dig på banan!

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i vitt med detaljer i svart, en klassisk kombination som du kan bära med ett stort antal av dina padeldräkter. Den ingår också i kollektionen för WPT, varför den har designats med namnet på baksidan.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damernas cuedor. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter