Cap Bullpadel BPG-WPT2303 svart
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 svart
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 svart

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 svart

PVP: 174,97 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-WPT2303 svart justerbar | Skydda dig från solen medan du spelar padel med den nya Bullpadel BPG-WPT2303-capen som har designats med polyestertyg för större motstånd

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 svart padel

Låt ingenting stoppa dig när du spelar padel med den nya kollektionen av tillbehör och komplement från företaget Bullpadel. Inuti kan du hitta capen BPG-WPT2303 som har designats med namnet World Padel Tour eftersom den är en del av tävlingens officiella samling.

För dess tillverkning har polyester använts, ett mycket motståndskraftigt material som hjälper till att förhindra slitage så att du kan leka med det länge. Den har även designats med en rem på baksidan som gör att du kan anpassa den efter eget tycke så att du kan spela bekvämt.

Bullpadel-cap BPG-WPT2303 i svart färg, egenskaper

  • Bullpadel BPG-WPT2303 har designats i svart.
  • Den har designats med en justerbar rem för ökad komfort.
  • Högre kvalitet tack vare användningen av polyestertyg.
  • Finns i fler färger att välja mellan.
  • Den finns i den nya World Padel Tour-kollektionen.
  • Samling av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Det är ett viktigt tillbehör för alla de människor som spelar utomhus och som är fans av tävlingen eftersom det blir ett komplement som hjälper dig att skydda dig mot solen och förhindra att svett stör dina ögon.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är en mycket bekväm accessoar som också har designats i svart så att du kan kombinera den med alla dina sportkläder, utan att svettas kommer den att bli en av dina viktigaste saker att ta med till matcher.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damernas cuedor. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter