Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Cap Bullpadel BPG-WPT2305 grå kraft
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2305 grå kraft
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2305 grå kraft

Cap Bullpadel BPG-WPT2305 grå kraft

PVP: 174,97 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Bullpadel cap BPG-WPT2305 grå kraft | Förhindra solen från att hindra dig från att ge din bästa prestation på banan med den nya BPG-WPT2305-capen från Bullpadel-företaget som du kan hitta i olika färger

Bullpadel BPG-WPT2305 grå vigore padel cap

Utrusta dig den här säsongen med högkvalitativa tillbehör tack vare den nya Bullpadel-kollektionen där du kan välja från en mängd olika att utrusta dig själv. En av dem är capen BPG-WPT2305, ett perfekt komplement för att skydda din hud från solens strålar medan du spelar.

Denna modell är en del av den nya World Padel Tour-kollektionen, varför den har designats med tävlingens namn på för att vara utrustad som proffsen. Å andra sidan är den en storlek som passar alla men tack vare remmen på baksidan kan du justera den efter eget tycke.

Bullpadel cap BPG-WPT2305 i grå färg, egenskaper

  • Bullpadel BPG-WPT2305 är en del av World Padel Tour-kollektionen.
  • Samlar inte svett för att hålla dig sval under hela spelet.
  • Den har tillverkats med polyester för att minska slitaget.
  • Brett padelracket för att förhindra att solen stör dig medan du spelar.
  • Justera den efter eget tycke med tejpen på baksidan.
  • Samling av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Perfekt för de människor som vill bekämpa solen och värmen medan de spelar padel, eftersom detta tillbehör inte bara skyddar huden från solbränna utan också hjälper till att förhindra svett från att passera in i ögonen, vilket hindrar dig från att spela bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för sin grå design, som du kan kombinera med alla dina sportkläder, den har också designats med tävlingens namn på framsidan så att du kan bära en av de officiella tillbehören från den mest kända tävlingen i racingvärlden Padel.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damernas cuedor. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter