Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Cap Bullpadel BPG-WPT2305 svart
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2305 svart
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2305 svart

Cap Bullpadel BPG-WPT2305 svart

PVP: 174,97 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Bullpadel BPG-WPT2305 svart sportcap | Klä dig som dina professionella spelare med den nya BPG-WPT2305 capen från märket Bullpadel, perfekt för att skydda din hud och ögon från solens strålar

Cap Bullpadel BPG-WPT2305 svart

Upptäck den nya kollektionen av tillbehör och tillbehör från märket Bullpadel som nu finns tillgänglig i vår padelbutik online. Inuti kan du hitta capen BPG-WPT2305 som är en del av företagets officiella samling för World Padel Tour, du kommer att älska den!

Den har designats med ett mycket brett padelracket som hjälper till att skydda dina ögon och hud från solen och undviker smärtsamma brännskador medan du spelar. Den har även designats med en rem på baksidan som gör att du kan justera den efter eget tycke för ökad komfort.

Bullpadel cap BPG-WPT2305 funktioner:

  • Bullpadel BPG-WPT2305 är en del av företagets World Padel Tour-kollektion.
  • Brett padelracket för att skydda dig från solens strålar.
  • Justerbar rem baktill så att du kan justera den efter eget tycke.
  • Tillverkad i polyestertyg för större motstånd.
  • Design i svart för att matcha dina kläder.
  • Samling av tillbehör för padel Bullpadel 2023.

Vem är det till? Det är ett perfekt tillbehör för de människor som spelar padel eller utövar utomhussporter eftersom denna Bullpadel-cap hjälper dig att skydda din hud och ögon från solens strålar och därför kan du spela dina matcher bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den eftersom det är en modell som ingår i den nya kollektionen för World Padel Tour, varför den har designats i svart med tävlingens namn på framsidan så att du kan klä dig som dina favoritspelare.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta märkena av padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damlaget. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2023
Våra bästa produkter