Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Elite W Master Final 2022
  • Bullpadel Elite W Master Final 2022
  • Bullpadel Elite W Master Final 2022

Bullpadel Elite W Master Final 2022

PVP: 3 729,80 kr
3 729,26 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel multifunktion padelracket Elite W Master Final 2022 | Ge dina bästa skott på banan med den nya Elite W från Bullpadel som är en del av kollektionen för Final Master och kommer att bäras av spelaren Gemma Triay
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpaddel från Gemma Triay Elite W Master Final 2022

Var en av de första att köpa den nya kollektionen av Bullpadel Final Master som vi redan har tillgänglig i vår padelbutik online. Upptäck Elite W Master Final, ett damracket som har en droppform tillsammans med en medium balans för att uppnå en bra balans mellan kraft och kontroll.

Från och med dess konstruktion finner vi att kol har använts, ett material som ger stort motstånd tillsammans med fibrixen som gör den mer elastisk. I kärnan har multieva-gummi använts, vilket ger stor kraft för att få ut bollen men utan att lämna kontrollen bakom sig.

Bullpadel Elite W Master Final 2022, innehåller:

  • Bullpadel Elite W Master Final 2022 blir spelaren Gemma Triays padelracket.
  • Den har designats med en droppform tillsammans med en medium balans.
  • Fibrix har använts på ytan, vilket ger en mer behaglig touch.
  • Vibradrive-system som hjälper till genom att minska vibrationer för att undvika skador.
  • Air React Channel-teknik har använts, vilket gör den väldigt lätt.
  • Den har multieva gummi för en bra balans mellan kraft och kontroll.
  • De säljs i ett fodral som även innehåller två armband.
  • Finns i serien för Bullpadel Final Master 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla dam på avancerad nivå som letar efter ett racket som har mycket kraft men som inte lämnar kontrollen bakom sig för att kunna utföra kraftfulla skott och slå bra skott från botten av banan.

Varför kommer du att gilla det? För det är en av de nya racketmodellerna för Final Master som kommer med en förnyad design i svart med detaljer i silvergrå, mest slående. Det blir också den nya racket för spelaren Gemma Triay, ett av de senaste tillskotten till varumärket.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Paquito Navarro, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och gå till Bullpadel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter