Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Vertex 02 LTD Woman
  • Bullpadel Vertex 02 LTD Woman
  • Bullpadel Vertex 02 LTD Woman

Bullpadel Vertex 02 LTD Woman

PVP: 2 194,00 kr
1 480,41 kr
-33% Bullpadel
Bullpadel Vertex 02 LTD padelracket för dam | Fantastiska känslor av kraft och komfort med detta Bullpadel-racket för dam, en diamantmodell med hög balans som presenterar en mer flexibel konstruktion
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 02 LTD rosa damracket

Få dina bästa bilder nära nätet med Vertex 02 LTD Woman padelracket i svart och rosa, en av de mest kraftfulla du kan hitta i Bullpadel 2022-kollektionen. Eftersom det är ett padelracket för dam är det lättare i vikt och är det kännetecknas av sin kraft eftersom den presenterar en diamantform och balans i den övre delen.

För sin konstruktion har varumärket använt kol i ramen samt strukturella förstärkningar för större styrka. Ytan har en sträv finish för effekter och genererar även mycket goda sensationer vid slag. För att göra detta kombinerar den multieva-gummi- och fibrixteknologier, det vill säga glasfiber med kol.

Bullpadel Vertex 02 LTD för rosa och svarta dam, har:

  • Stor punch av Bullpadel Vertex 02 LTD Woman av diamantform och hög balans.
  • Konstruktion med en vikt runt 350 - 360 gram.
  • Stark och solid struktur med användning av kol.
  • Glasfiber och kol yta som genererar en mer flexibel touch.
  • Multieva kärna med 2 densiteter för att ge dig den uteffekt och kraft du behöver i varje åtgärd.
  • Begränsad upplaga damracket, med få enheter till salu.
  • Den innehåller grovhet på ansiktena för att kunna ge bollen mer snurr.
  • Bullpadel-racketkollektion för dam 2022.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för idrottare med hög eller medelhög nivå som vanligtvis spelar i backhandposition, eftersom Vertex för flickor kännetecknas av sin slagkraft med vilken du kan utföra kraftfulla skott och volley nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att uppnå den bästa prestandan i anfallsspelet kommer du också att kunna njuta av några exceptionella avslut eftersom det är en exklusiv Bullpadel-racket. Så den presenterar en estetik i svart och rosa som gör den riktigt snygg.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter