Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPMU-22N rosa svarta wristbrand
  • Bullpadel BPMU-22N rosa svarta wristbrand

Bullpadel BPMU-22N rosa svarta wristbrand

PVP: 131,64 kr
109,15 kr
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU-22N rosa svarta wristbrand | Bekämpa svett medan du leker med de nya BPMU-22N-armbanden som har designats med absorberande tyger för att förhindra att svett når dina händer

wristbrand med absorberande tyg Bullpadel BPMU-22N rosa svart

Du kan nu välja bland ett stort antal tillbehör som du kan hitta i vår padelbutik online för att spela som ett proffs. Köp de nya BPMU-22N-armbanden som har designats i rosa och svart och som är en del av den nya Bullpadel 2022-kollektionen.

Detta tillskott är idealiskt för att ta bort svett från pannan men hjälper också till att undvika att göra dåliga rörelser som skapar skador. Å andra sidan är de väldigt tåliga eftersom de har designats med kvalitetsmaterial som bomull som hjälper till att förhindra slitage.

Bullpadel BPMU-22N armband i rosa och svart, egenskaper

  • Bullpadel BPMU-22N är medelstora.
  • De säljs i ett paket med två enheter vardera i en färg.
  • Det hjälper genom att absorbera svetten från armarna så att det inte går över till händerna.
  • De anpassar sig till handleden men utan att hindra rörelsen.
  • De samlar inte på sig svett eftersom de andas mycket.
  • Bullpadel tillbehörskatalog för padel 2022.

Vem är det till? Den är idealisk för de personer som svettas mycket medan de spelar, så de letar efter ett tillbehör som hjälper till att bekämpa svett utan att behöva använda en handduk för att ta bort det och göra det snabbare. De är också mycket motståndskraftiga så att de inte tappar kvalitet vid tvätt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla dem för tack vare de använda materialen är de väldigt bekväma, utan också för deras design, den ena är svart och den andra rosa, perfekt att bära tillsammans med ditt padelracket eller kläder.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är lojala mot BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har vetat hur man anpassar sig till nya tider för att erövra hela allmänheten. Den här säsongen har den en varierad katalog av högkvalitativa padelskor, kit, väskor och racket.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte längre och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter