Bullpadel BPG-22N svart cap
  • Bullpadel BPG-22N svart cap

Bullpadel BPG-22N svart cap

PVP: 175,52 kr
153,03 kr
-13% Bullpadel
Bullpadel BPG-22N svart padel cap | Skydda dig mot solen medan du spelar padel med den nya svarta BPG-22N-capen från märket Bullpadel, som har designats med mycket motståndskraftiga tyger

Bullpadel BPG-22N svart padel cap

Spela som proffsen med den nya kollektionen av tillbehör från märket Bullpadel som vi redan har tillgängliga i vår padelbutik online. Upptäck BPG-22N-capen som har designats med ett brett padelracket för att skydda dig från solen när du spelar padel.

Vid beredningen har kvalitetsmaterial använts som bidrar till att ge den större motståndskraft för att förhindra att den tappar sin ursprungliga färg på grund av användning. Detta tillbehör är utan tvekan perfekt för de människor som leker utomhus så att de vill skydda sin hud från brännskador.

Bullpadel-cap BPG-22N i svart, egenskaper

  • Bullpadel BPG-22N har designats i en storlek.
  • Den har en rem på baksidan så att du kan justera den efter eget tycke.
  • Hjälper till att förhindra att svett kommer från din panna in i ögonen medan du spelar.
  • Brett padelracket för att förhindra att solen stör dig medan du spelar.
  • Svart design med gröna detaljer.
  • Samling av tillbehör för Bullpadel 2022 padel.

Vem är det till? Den är perfekt för alla de människor som vill undvika solens strålar som orsakar brännskador på huden när de spelar. Tack vare dess design kan du dessutom använda den med vardagskläder eller för att gå till stranden.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den eftersom den har tillverkats med högkvalitativa tyger som hjälper till att förhindra att den tappar motstånd vid användning. Den har även designats i svart med detaljer i grönt, perfekt att kombinera med alla dina sportkläder.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i damernas cuedor. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter