Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPMU-22N gröna svarta wristbands
  • Bullpadel BPMU-22N gröna svarta wristbands

Bullpadel BPMU-22N gröna svarta wristbands

PVP: 120,67 kr
109,15 kr
-10% Bullpadel
Bullpadel BPMU-22N gröna svarta wristbands | Spela bekvämt medan du bär BPMU-22N-armbanden som har designats med mycket absorberande tyger för att förhindra svett i ansiktet och händerna

Bullpadel BPMU-22N gröna svarta wristbands

Vi har redan en bred katalog med tillbehör från dina favoritmärken i vår online padelbutik. Upptäck den nya Bullpadel 2023-kollektionen där du kan hitta BPMU-22N-armbandet som har designats en i grönt och en i svart.

Detta komplement är perfekt för de människor som blir väldigt varma när de spelar eftersom de hjälper dig att ta bort svett från ansiktet medan du spelar. Dessutom hjälper det också till att förhindra att svetten från armarna går över till händerna, vilket gör att padelracket glider.

Bullpadel BPMU-22N armband i grönt och svart, egenskaper

  • Bullpadel BPMU-22N säljs i ett paket med två enheter.
  • De hjälper dig att ta bort svett från din panna och förhindrar att den kommer in i dina ögon.
  • Tillverkad av 70% bomull, 25% polyester och 5% spandex.
  • De hjälper dig att förhindra att du gör dåliga rörelser som kan skapa en skada.
  • De andas mycket så att de inte samlar på sig svett.
  • Bullpadel tillbehörskatalog för padel 2022.

Vem är det till? Detta tillbehör är idealiskt för de människor som vill bekämpa överdriven svettning medan de spelar, eftersom det tack vare sina absorberande tyger fungerar som en handduk och hjälper dig att ta bort svett från ansiktet och armarna.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess höga kvalitet som gör den mer tålig mot tvätt, utan också för dess design i två olika färger, en av dem är svart och den andra är grön så att du kan bära den med dina sportkläder.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är lojala mot BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har vetat hur man anpassar sig till nya tider för att erövra hela allmänheten. Den här säsongen har den en varierad katalog av högkvalitativa padelskor, kit, väskor och racket.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte längre och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter