Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
padelväska Bullpadel Flow BPP-23006 korall
  • padelväska Bullpadel Flow BPP-23006 korall
  • padelväska Bullpadel Flow BPP-23006 korall

padelväska Bullpadel Flow BPP-23006 korall

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% Bullpadel
padelväska Bullpadel Flow BPP-23006 korall | Lämna ingenting hemma med Bullpadel Flow BPP-23006 racketväska designad med två sidofack där du kan förvara två racket i varje

Alejandra Salazar Bullpadel Flow padelväska BPP-23006 2023

Vi har redan de nya kollektionerna av dina favoritmärken tillgängliga så du kan köpa dem i vår padelbutik online innan de tar slut. En av dem är Bullpadel 2023 där du kan hitta Alejandra Salazar padelväska the Flow BPP-23006 som har designats i korall.

I sin design har den tänkt ge högsta kvalitet till den som bär den, därför har den vadderade handtag så att den inte skadar ryggen. Å andra sidan har en mycket rymlig huvudficka inkluderats som gör att du kan lagra allt ditt material på ett organiserat sätt.

Padelväska för dam Flow BPP-23006 i korall, egenskaper

  • Flow BPP-23006 padelväska finns i två färger att välja mellan.
  • Två sidfickor med plats för vardera två racket.
  • Termoskydd för att förhindra att racket utsätts för temperaturförändringar.
  • Du kan bära den som en ryggsäck tack vare dess justerbara handtag.
  • Mindre fickor för att förvara tillhörigheter som du alltid vill ha nära till hands.
  • Det låter dig lagra smutsiga kläder och skor självständigt.
  • Ny kollektion av väskor för dam Bullpadel 2023.

Vem är det till? Den är perfekt för de idrottare som letar efter en väska som håller hög kvalitet för att kunna använda den under lång tid och som dessutom innehåller flera utrymmen där du kan förvara allt ditt material på ett organiserat sätt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för att den är en av de mest kompletta padelväskaväskorna, utan också för att den blir den nya Alejandra Salazar-väskan som har designats i korall med de mest slående svarta detaljerna!

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med den nya Bullpadels paddelutrustning.

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter