Bullpadel Vertex 03 W Junior 2023
  • Bullpadel Vertex 03 W Junior 2023
  • Bullpadel Vertex 03 W Junior 2023

Bullpadel Vertex 03 W Junior 2023

PVP: 987,30 kr
986,76 kr
-1% Bullpadel
Padelracket Bullpadel Vertex 03 W JR 2023 | Vinn dina matcher med detta Bullpadel-racket för tjejer, en mycket välkompenserad modell med en mjuk touch som har samma estetik som Delfi Brea-racket
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 03 W flick padelracket

Allt fler unga spelare börjar tävla och vill göra det med kvalitetsprodukter. Få det blå Vertex 03 W JR padelracket till bästa pris, racket som Delfi Brea tävlar med i WPT. Den har samma egenskaper men med en lättare vikt och en tunnare greppdesign för att göra den mer hanterbar.

På banan erbjuder den kraft och kontroll i lika mått tack vare den överdimensionerade diamantformen och medelbalansen, med vilken du kan svara effektivt på vilken boll som helst. För strukturen har kol använts i ramen, glasfiber i planen och evalastiskt gummi i kärnan. Slutligen har den ett Vertex-hjärta för större stabilitet.

Bullpadel Vertex 03 för blå tjej, funktioner:

  • Grip av Bullpadel Vertex 03 W JR 2023 anpassat till de smås hand.
  • padelracket mycket väl kompenserad för dess överdimensionerade diamantformat och medium balans.
  • Tillverkad med flexibelt material för att främja barns lärande.
  • Stort motstånd med ramens kol.
  • Glasfiberyta för att öka dess spelbarhet.
  • Mjukt eva-gummi inuti som minskar vibrationer och genererar ett mjukt slag.
  • Ingår i Bullpadel 2023-serien av racket för barn.

Vem är det till? För små mästare som redan har en mellannivå och letar efter ett balanserat och lätt racket för att dominera alla aspekter av spelet, vare sig det är attackerande eller försvar, samtidigt som de njuter av fantastisk touch och mindre vibrationer när man slår.

Varför kommer du att gilla det? För på ett estetiskt plan är det samma som vuxenmodellen, Bullpadel Vertex 03 Woman av Delfi Brea, så den innehåller spelarens signatur på planerna såväl som samma estetik. I den här utgåvan kombinerar den marinblått med en vit logotyp och koralldetaljer.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter