Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Armband Bullpadel BPMU-23PR paprika
  • Armband Bullpadel BPMU-23PR paprika

Armband Bullpadel BPMU-23PR paprika

PVP: 142,61 kr
120,12 kr
-16% Bullpadel
Långa armband Bullpadel BPMU-23PR paprica | Ta bort svetten från ansiktet medan du leker med de nya röda BPMU-23PR-armbanden från märket Bullpadel och som ingår i Master's-kollektionen

Bullpadel BPMU-23PR paprikapaddelarmband

Du har redan tillgänglig den nya kollektionen av tillbehör från företaget Bullpadel där du kan hitta ett stort antal tillbehör som du kan utrusta dig med. Upptäck de röda BPMU-23PR-armbanden som är en del av den nya Final Master-kollektionen.

I tillverkningen lyfter vi fram bomull, ett högkvalitativt material som ger den större motståndskraft för att förhindra att den tappar kvalitet vid tvätt eller användning. Material som ger större transpiration har också använts.

Bullpadel BPMU-23PR armband i rött, egenskaper

  • Bullpadel BPMU-23PR har designats i rött.
  • Detta tillbehör är en del av den nya kollektionen för Final Master.
  • Bra svetttransporterande förmåga att förhindra uppbyggnad.
  • Förhindrar svett från armar från att passera till händerna.
  • Håller området varmt, perfekt för personer som har råkat ut för skador.
  • Bullpadel 2022 paddeltillbehörskatalog.

Vem är det till? De är idealiska för personer som vill ta bort svett från ansiktet utan att behöva använda en handduk och som också vill förhindra att svett går till händerna.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla dem för deras mest slående röda design. Det är också en del av samlingen för Final Master, en som är en av de mest efterlängtade under säsongen.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Fler och fler spelare är lojala mot BullPadel Sport, ett argentinskt varumärke som har vetat hur man anpassar sig till nya tider för att erövra hela allmänheten. Den här säsongen har den en varierad katalog av högkvalitativa padelskor, kit, väskor och racket.

För närvarande representerar World Padel Tour-spelare som Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Alejandra Salazar företaget på alla banor. Vänta inte längre och njut av en unik upplevelse.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter