Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Hack 03 SPO 22
  • Bullpadel Hack 03 SPO 22
  • Bullpadel Hack 03 SPO 22

Bullpadel Hack 03 SPO 22

PVP: 3 839,50 kr
3 071,05 kr
-21% Bullpadel
Padelracket Bullpadel Hack 03 SPO 22 | Skaffa den nya Paquito Navarro-racket för Swedish Open, den behåller all kraft och de bästa Bullpadel-teknologierna men med en exklusiv design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Hack 03 SPO 22 av Swedish Padel Open padelracket

Vi är först med att presentera en begränsad upplaga av Paquito Navarros racket: det nya Hack 03 SPO 22 padelracket som Bullpadel 2022 har utvecklat. Den har en exklusiv design för Swedish Open och på banan kan vi njuta av dess utmärkta anfallsprestanda nu. med en överdimensionerad diamantform och hög balans.

Tack vare kombinationen av Adaptia och Air Channel-teknologier förbättras dess aerodynamik och reaktion. Den bibehåller den 100 %iga konstruktionen med trikarbonteknik på ytan, vilket ger den en torrare touch. Den innehåller också multi-eva-gummi i kärnan, hesacore-grepp och antivibrationsteknik. För att avsluta systemet med integrerade vikter kan du ändra dess balans.

Bullpadel Hack 03 SPO 22 av Swedish Padel Open, innehåller:

  • Överdimensionerat diamantformat och hög balans i den nya Bullpadel Hack 03 SPO 22.
  • Bekvämt och skadefritt grepp med hesacore-greppet och vibradrive-tekniken.
  • Dubbel densitet multi-eva kärna för att svara på snabba och långsammare bollar.
  • Utmärkt motstånd hos strukturen med kombinationen av kol- och trikarbonteknologi.
  • Den innehåller aluminiumskyddet med det anpassade viktsystemet för att ändra balansen.
  • Air Channel-system och Adaptia-hjärta som förbättrar dess prestanda på banan.
  • En av de bästa power padel-racket, nu i begränsad upplaga.
  • Katalog över avancerade Bullpadel 2022-racket.

Vem är det till? Idealisk för professionella eller expertspelare som spelar i backhandsposition och gillar att slå bollen hårt, eftersom Hack 03 är en av de mest kraftfulla racket på marknaden tack vare kombinationen av använda material, format och balans.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare de nya Adaptia- och Air Channel-teknikerna blir det mer hanterbart, så att du kan anpassa dig snabbare. Den presenterar också en ny design i svarta och gulddetaljer som är exklusiv för Swedish Padel Open-turneringen.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och gå till Bullpadel, du kommer inte bli besviken! det är

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter