Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG-FEP2201 röd cap
  • Bullpadel BPG-FEP2201 röd cap

Bullpadel BPG-FEP2201 röd cap

PVP: 185,94 kr
164,00 kr
-12% Bullpadel
Bullpadel BPG-FEP2201 röd padelcap | Låt ingenting stoppa dig i dina nästa tävlingar med den nya BPG-FEP22201-capen som blir ett officiellt tillbehör för det spanska Padelförbundet

Bullpadel BPG-FEP2201 röd teknisk cap

En av de mest efterlängtade kollektionerna för varje säsong är tillbaka, den för tillbehör från Bullpadel 2022. Upptäck capen BPG-FEP2201 i rött som blir en produkt av den officiella samlingen av det spanska Padelförbundet, perfekt för anhängare av denna tävling.

Å andra sidan är det ett tillbehör som skyddar dig mot solens strålar medan du spelar padel och förhindrar att de skapar brännskador på ansiktets hud. De har också designats med polyestertyg som ger bättre motståndskraft mot användning så att det behåller sin kvalitet.

Bullpadel-cap BPG-FEP2201 röd och blå, funktioner

  • Bullpadel BPG-FEP2201 är en del av den officiella samlingen av Spanska Padelfederationen.
  • padelracket är det bredaste för att skydda ögonen från solen.
  • Meshtyg på baksidan för att förhindra ansamling av svett.
  • Tillverkad av 100% polyester.
  • Band på baksidan för att justera efter eget tycke.
  • Bullpadel 2022 tillbehörskollektion.

Vem är det till? Den är idealisk för alla som vill spela padel samtidigt som de skyddar sig från solen och därför behöver en cap med det bredaste padelracket.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess höga kvalitet och för dess design i rött och blått med bokstäverna från spanska padelförbundet i gult, det kommer att bli en av dina favoriter!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner.

För närvarande representerar varumärket spelare som Paquito Navarro, Alejandra Salazar, Delfi Brea eller Juan Tello i WPT. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna med de nya Bullpadel-produkterna, de kommer inte att göra dig besviken!

Features År: 2022
Våra bästa produkter