Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG2210 FW klein blå cap
  • Bullpadel BPG2210 FW klein blå cap

Bullpadel BPG2210 FW klein blå cap

PVP: 175,52 kr
164,00 kr
-7% Bullpadel
Bullpadel BPG2210 FW klein blå padelcap | Låt ingenting stoppa dig i tävlingar med den nya kollektionen av Bullpadel-kepsar där du kan hitta BPG2210 designad i blue klein

Padel cap Bullpadel BPG2210 FW blå klein

Om du spelar utomhus, skydda dig mot solen med den breda samlingen av kepsar som vi redan har tillgängliga i vår online padelbutik. Bland dem kan du hitta den nya Bullpadel-kollektionen där BPG2210 FW-kepsen redan finns i blått, den mest slående.

Huvudfunktionen hos detta tillbehör är att skydda dig från solens strålar medan du sportar, men det kommer också att hjälpa till att förhindra att svett kommer in i dina ögon medan du spelar. Den har också tillverkats med de mest andningsbara tygerna för att förhindra ansamling av svett på huvudet.

Bullpadel BPG2210 keps i blått, funktioner

  • Bullpadel BPG2210 är ett tillbehör som skyddar dig från solen.
  • Högkvalitativa material för att förhindra ansamling av svett på plagget.
  • Tejpa i pannan för att förhindra att svett kommer in i ögonen.
  • Brett padelracket för att skydda dig från solens strålning medan du spelar.
  • Blå design med grön logotyp.
  • Ny kollektion av padeltillbehör Bullpadel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla de människor som sportar utomhus och därför vill ha ett plagg som de kan skydda sig med från sol och svett i ansiktet.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess blå design med Bullpadel-detaljen i grönt, en slående kombination men som du utan tvekan kommer att lyckas med i varje match.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner.

För närvarande representerar varumärket spelare som Paquito Navarro, Alejandra Salazao, Delfi Brea eller Juan Tello i WPT. Skaffa deras officiella produkter och njut av den bästa prestandan på banan med Bullpadel-produkter.

Features År: 2022
Våra bästa produkter