Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG2211 FW vit Cap
  • Bullpadel BPG2211 FW vit Cap

Bullpadel BPG2211 FW vit Cap

PVP: 175,55 kr
164,01 kr
-7% Bullpadel
Bullpadel BPG2211 FW padelkeps Cap | Gör dig redo att ge allt på banan med den nya kollektionen av tillbehör från märket Bullpadel där du kan hitta FW-kepsen designad i vitt

Bullpadel BPG2211 FW vit teknisk Cap

Låt ingenting stoppa dig i matcherna med den nya kollektionen av padelkepsar från företaget Bullpadel som du nu kan hitta till bästa pris i vår webbutik för padel. Upptäck BPG2211-kepsen i vitt, designad med de mest andningsbara tygerna för att förhindra överdriven svett.

Även om dess huvudsakliga funktion är att förhindra att solen stör dina ögon medan du spelar, hjälper den också till att förhindra att svett kommer in i dina ögon medan du spelar. Tack vare remmen som har lagts till på baksidan kan du dessutom justera den efter eget tycke så att den inte rör sig medan du spelar padel.

Bullpadel BPG2211 FW-keps i vitt, funktioner

  • Den vita Bullpadel BPG2211 FW har designats med ett padelracket för att skydda mot solen.
  • Justerbar kardborrerem för att justera den efter din smak medan du spelar.
  • Tejp i pannan som hjälper till att absorbera svett från pannan.
  • Tillverkad med 100% polyestertyg
  • Vit design med marinblå logotyp.
  • Samling av tillbehör till padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? Det är det perfekta komplementet för alla de människor som vill skydda sig från solen medan de spelar padel med ett tillbehör som är bekvämt och som gör att de kan ge den bästa prestandan på banan.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för dess vita design med den marinblå loggan så att du kan kombinera den med ett stort antal plagg för att kunna gå välklädd till dina träningspass.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i den kvinnliga cuedoren. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2022
Våra bästa produkter