Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG2211 FW svart cap
  • Bullpadel BPG2211 FW svart cap

Bullpadel BPG2211 FW svart cap

PVP: 175,55 kr
164,01 kr
-7% Bullpadel
Bullpadel BPG2211 FW padelcap svart | Nu kan du spela som ett proffs med den nya BPG2211-kepsen från märket Bullpadel designad för att skydda dig från solen medan du spelar dina padelmatcher

Bullpadel BPG2211 FW svart teknisk cap

Spela som aldrig förr med den nya kollektionen av padeltillbehör från märket Bullpadel som vi redan har tillgängliga i vår padelbutik online. Upptäck BPG2211 FW-kepsen i svart, ett tillbehör som har designats för att skydda dig från solen medan du spelar padel.

I dess tillverkning har polyestertyget använts som ansvarar för att ge det större motstånd så att du kan leka med det länge utan att tappa kvalitet. Dessutom har andningsmaterial använts för att förhindra ansamling av svett medan du spelar.

Bullpadel BPG2211 FW-keps i svart, funktioner

  • Den svarta Bullpadel BPG2211 FW har designats i en storlek.
  • Justerbar rem för att justera den efter din smak medan du spelar.
  • Det visar svett och undviker dess ansamling tack vare de tyger som används.
  • Den har designats med ett padelracket för att skydda dig från solens strålar medan du spelar padel.
  • Svart design med vita detaljer.
  • Samling av tillbehör till padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? Den är perfekt för dig som bryr sig om att skydda sin ansiktshud från solbränna och även vill spela bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla den för när du väl har tagit på den är den väldigt bekväm, den har också designats i en helt svart färg så att du kan kombinera den med ett stort antal plagg.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i den kvinnliga cuedoren. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2022
Våra bästa produkter