Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Bullpadel BPP-22019 Elite Black
  • Padelväska Bullpadel BPP-22019 Elite Black

Padelväska Bullpadel BPP-22019 Elite Black

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-22019 Elite Black Padelväska | Den nya väskan för att spela padel av Gemma Triay med stora fack samt en mycket sofistikerad finish i svart med guldbokstäver

Bullpadel BPP-22019 Elite Padelväska från Gemma Triay

Få till bästa pris BPP-22019 Elite padel racketväska i svart med guldbokstäver, den nya padelväskan som Bullpadel 2022 har tillverkat till sin stjärnspelare Gemma Triay. Den utmärker sig vid första anblicken för sin spektakulära design, med en polyesterfinish som gör den mycket lätt att rengöra samt motståndskraftig.

Tack vare sina mått ger den plats för allt material då den har stora fack. Den har 2 sidor med termoteknik, ett stort centralt fack och en separat väska för skor eller smutsiga kläder. Den har även små fickor så att du inte tappar bort dina bilnycklar eller handväska.

BPP-22019 Elite-väska från Gemma Triay, funktioner

  • 2 sidor med termoteknik integrerad i Bullpadel BPP-22019 Elite svart färg.
  • Topphandtag och justerbara remmar för att bära den bekvämt.
  • Ganska stor kapacitet, perfekt för att inte lämna något hemma.
  • Tillverkad av mycket motståndskraftiga polyestermaterial.
  • Du behöver inte blanda de smutsiga skorna med resten av materialet.
  • Små fickor för att hålla tillbehör eller personliga föremål nära till hands.
  • Ingår i Bullpadel 2022-katalogen för padelväskor.

Vem är det till? Lämplig för alla killar eller tjejer som letar efter en rymlig och lätthanterlig padelväskor, eftersom den har fack för varje typ av material samt olika typer av handtag för att transportera den.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en del av de nya produkterna från Gemma Triay, ett av de nya tillskotten till Bullpadel-teamet. Den har också en cool design i svarta och orangea bokstäver, spektakulära vid första anblicken!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Njut av den nya BullPadel Sport-kollektionen, ett av modemärkena bland spelarna. Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av padeltennisracket, kläder, skor och Padel rackets där du kan välja den som passar dina behov bäst.

För närvarande samarbetar företaget med det spanska padelförbundet och är även sponsor för WPT. Topp tio spelare i rankingen som Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno eller Alejandra Salazar är lojala mot varumärket. Tveka inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter