Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Vertex FIP
  • Bullpadel Vertex FIP
  • Bullpadel Vertex FIP

Bullpadel Vertex FIP

PVP: 3 565,25 kr
3 159,35 kr
-12% Bullpadel
Bullpadel Vertex FIP padel racket | Fantastisk prestanda och otrolig design med det nya Bullpadel padel racket för International Padel Federation, en kraftmodell för slagare
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Bullpadel Vertex International Padel Federation

Visa upp exklusiva produkter tack vare det nya Vertex FIP padel racket, en modell som Bullpadel har designat exklusivt för International Padel Federation. Den bibehåller alla funktioner i den klassiska Vertex 03, så den bibehåller diamantformatet med en hög balans för att njuta av anfallsspelet mer, även om det låter dig ändra balansen efter dina behov.

För att uppnå bättre hantering, integrerar den Vertex-hjärtat tillsammans med Air Channel-systemet som förbättrar dess aerodynamik. För sin tillverkning har Xtend 3k-fibrer använts för att uppnå en torrare touch. Kärnan är multieva så sensationerna är oslagbara. Som avslutning har den hesacore och ett antivibrationssystem för ett spel utan skador.

Bullpadel Vertex FIP i begränsad upplaga, funktioner:

  • Bekvämare att slå med Vibradrive-tekniken i Bullpadel Vertex FIP specialutgåva.
  • Bekvämare grepp tack vare hesacore-greppet.
  • Multieva kärna, med 2 densiteter för att ge dig den uteffekt och kontroll du behöver.
  • Torkarkontakt med användning av 3k kol.
  • Den innehåller aluminiumskyddet och det utbytbara locket för att modifiera balansen.
  • Förstärkningar i strukturen för att uppnå större soliditet.
  • Vertex hjärta kombinerat med Air Channel-system för överlägsen prestanda.
  • En av de nya limiterade Bullpadel 2022-racket.

Vem är det till? Designad för professionella eller erfarna spelare, med en offensiv spelstil eftersom Vertex FIP är ett powerracket, med en mindre sweet spot så den går väldigt bra över och nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den presenterar en exklusiv design som bara ett fåtal kommer att kunna njuta av, eftersom den är en officiell produkt från International Padel Federation. Således presenterar den en kombination av exponerat kol, turkosblå logotyp samt gula detaljer som gör den verkligt spektakulär.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Paquito Navarro, Juan Tello, Martín Di Nenno eller Cata Tenorio, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och gå till Bullpadel, du kommer inte bli besviken!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter