Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG223 Intensiv blå keps
  • Bullpadel BPG223 Intensiv blå keps
  • Bullpadel BPG223 Intensiv blå keps

Bullpadel BPG223 Intensiv blå keps

PVP: 186,49 kr
164,00 kr
-13% Bullpadel
Padel Keps Bullpadel BPG223 Intense Blue | Skydda ditt ansikte från farliga brännskador tack vare den nya Bullpadel BPG223-kepsen designad med material som andas mycket för att förhindra svettningar

Bullpadel padelhatt BPG223 Blå logotyp Grön

Skydda dig mot värmeslag och solsting med den nya BPG23 padelkepsen i blått från Bullpadel. Detta tillbehör gör konsten till den nya kollektionen av tillbehör för märket och är mycket bekväm eftersom den har designats med ett justerbart kardborreband för att kunna justera det efter din smak.

I den främre delen har en förstärkt tejp lagts till som ska ansvara för att absorbera och svettas, förhindra att den passerar till ansiktet och hindra dig från att spela bekvämt. Den har också tillverkats med de mest andningsbara tygerna som hjälper till att förhindra att svett samlas.

Bullpadel BPG223 blå keps med grön logotyp, funktioner

  • Bullpadel BPG223 har designats i blått med gröna detaljer
  • När den väl tagits på är den väldigt bekväm tack vare materialen som har använts.
  • Justerbar rem för att passa den efter smak.
  • Tappar inte kvalitet eller färg ens vid tvätt
  • Hjälper till att skydda ögonen från solen
  • Ny kollektion av padeltillbehör BullPadel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla som vill skydda sig mot solens strålar och brännskador, eftersom det tack vare sitt padel racket hjälper till att skydda din hud och ögon, särskilt under sommarmånaderna.

Varför kommer du att gilla det? För du kan inte bara använda den för att sporta, utan du kan också ta den till stranden eller för att åka på utflykt eftersom den har en väldigt cool design i blått med den gröna logotypen, så att du kan bära den när som helst.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för Padel rackets i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess samlingar.

För närvarande representerar varumärket spelare som Paquito Navarro, Alejandra Salazao, Delfi Brea eller Juan Tello i WPT. Skaffa deras officiella produkter och njut av den bästa prestandan på banan med Bullpadel-produkter.

Features År: 2022
Våra bästa produkter