Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG-WPT2204 Marinblå keps
  • Bullpadel BPG-WPT2204 Marinblå keps
  • Bullpadel BPG-WPT2204 Marinblå keps

Bullpadel BPG-WPT2204 Marinblå keps

PVP: 186,49 kr
142,06 kr
-24% Bullpadel
Padelkeps Bullpadel BPG-WPT2204 Marinblå | Gör dig redo för sommaren med kollektionen av tillbehör från företaget Bullpadel, där du kan köpa den perfekta BPG-WPT2204-kepsen för att skydda dig mot solen

Keps för padel Bullpadel BPG-WPT2204 av WPT Dark Blue

Låt ingenting hindra ditt spel tack vare BPG-WPT2204 padel cap, ett tillbehör som är en del av den senaste kollektionen från företaget Bullpadel. Dessutom ingår det också i firmans samling för en av de mest erkända tävlingarna världen över, World Padel Tour.

Vid tillverkningen har tekniska material använts som hjälper till att göra den mycket andningsbar så att den torkar svett snabbt samtidigt som den skyddar ansiktets hud mot solens strålar. Den har även tillverkats med ett justerbart band baktill för att passa dig.

Bullpadel BPG-WPT2204 keps i blå och vita detaljer, funktioner

  • Bullpadel BPG-WPT2204 Navy Blue är ett officiellt World Padel Tour-kit.
  • Den har designats med ett justerbart kardborreband för att kunna justera det.
  • padel racket hjälper till att förhindra att solens strålar stör ögonen.
  • Hjälper till att transpirera svett så att den inte ackumuleras.
  • Marinblå design med vita detaljer.
  • Samling av tillbehör till padel Bullpadel 2022.

Vem är det till? Det är ett mycket bra alternativ för idrottare som inte bara vill skyddas från höga temperaturer utan också vill bära en officiell design från en av sina favorittävlingar, WPT.

Varför kommer du att gilla det? För sin enkla men vackra design i marinblått med tävlingens namn på fram- och baksidan. Definitivt en färg som aldrig går ur stil eftersom du kan kombinera den med allt.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för Padel rackets i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner, vilket gör produkter för alla typer av spelare.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto eller Delfi Brea och Alejandra Salazar i den kvinnliga cuedoren. Njut av de bästa sensationerna på banan och utrusta dig själv med den nya kollektionen av Bullpadel-produkter.

Features År: 2022
Våra bästa produkter