Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Keps Bullpadel BPG-WPT2213 Carmesi
  • Keps Bullpadel BPG-WPT2213 Carmesi
  • Keps Bullpadel BPG-WPT2213 Carmesi

Keps Bullpadel BPG-WPT2213 Carmesi

PVP: 186,49 kr
142,06 kr
-24% Bullpadel
Bullpadel BPG-WPT2213 Carmesi paddelkeps | Utrusta dig fullt ut med den nya tillbehörskollektionen Bullpadel 2022 där du kan hitta kepsar från den officiella World Padel Tour-kollektionen

Keps för padel Bullpadel BPG-WPT2213 crimson red

Förhindra att solen stör dina ögon medan du spelar padeltennis med den nya tillbehörskollektionen Bullpadel 2022. I den hittar du padelkepsen BPG-WPT2213, ett tillbehör som har designats i marinblått kombinerat med rödröd och detaljer i vitt de flesta attraktiv!

Dessutom är det i år en del av företagets officiella samling för en av de mest erkända tävlingarna i padelvärlden, World Padel Tour, med logotypen skriven i vitt på framsidan. Även om dess huvudsakliga funktion är att skydda mot solens strålar, kan du även bära en exklusiv design.

Bullpadel BPG-WPT2213 keps, funktioner

  • Bullpadel BPG-WPT2213 är en del av den officiella samlingen för World Padel Tour.
  • Justerbart kardborreband baktill för att justera det efter eget tycke.
  • Hjälper till att förhindra att svett rinner in i ansiktet eller ögonen.
  • Den erbjuder stor hållbarhet tack vare de tekniska materialen som används
  • Förstärkt front för längre livslängd.
  • Nya Bullpadel 2022 sporttillbehör.

Vem är det till? Det är ett mycket bra alternativ för personer som spelar padeltennis eller utövar någon typ av sport utomhus eller vid tillfällen då solen kan störa dem och som vill ta hand om sin hud från hudbrännskador orsakade av solstrålning.

Varför kommer du att gilla det? För den har inte bara en röd och marinblå design, utan den är också en del av företagets officiella kollektion för WPT, inklusive tävlingsloggan på fram- och baksidan av kepsen.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för Padel rackets i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess samlingar.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna under dina tävlingar med de nya Bullpadel-produkterna.

Features År: 2022
Våra bästa produkter