Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG223 Limon Fluor Yellow Cap
  • Bullpadel BPG223 Limon Fluor Yellow Cap
  • Bullpadel BPG223 Limon Fluor Yellow Cap

Bullpadel BPG223 Limon Fluor Yellow Cap

PVP: 186,49 kr
164,00 kr
-13% Bullpadel
Padel Keps Bullpadel BPG223 Gul Limon Fluor | Förhindra att solen stör dina ögon med Bullpadel signaturgula keps designad med material som andas så att svett inte samlas

Padel Keps Bullpadel BPG223 Gul

Låt inte värmen och solen stoppa dig när det kommer till att spela padeltennis eller sporta med den nya Bullpadel BPG223 padelkepsen, från den nya kollektionen av tillbehör från det spanska företaget som har designats i fluorgult med svart logotyp trimdetaljer, perfekt för dem som gillar att sticka ut.

Högkvalitativa tekniska tyger har använts vid tillverkningen som hjälper till att transpirera svetten som genereras i huvudet medan vi utför någon fysisk aktivitet, vilket förhindrar att den ackumuleras. Det hjälper också till att förhindra att solen träffar ditt ansikte medan du spelar eller att svettas från huvudet kommer in i dina ögon.

Bullpadel BPG223 Gul keps, funktioner

  • Bullpadel BPG223 har designats med en rem på baksidan för att anpassa den efter smak.
  • Det hindrar solen från att nå ansiktet.
  • Låter inte svett passera från huvudet till ögonen.
  • medelstort padel racket
  • Förstärkning i framdelen för längre varaktighet.
  • Ny katalog med Bullpadel 2022 sporttillbehör.

Vem är det till? Den är perfekt för alla spelare som vill spela bekvämt utan att solen stör ögonen hela tiden, vilket hindrar dem från att spela ett bra spel.

Varför kommer du att gilla det? För inte bara har den designats med de bästa tekniska materialen, utan du kan också bära en design som kombinerar fluorescerande gult med svart, perfekt för människor som gillar att använda ljusa färger i sina sportkläder eller accessoarer.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för Padel rackets i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess samlingar.

För närvarande kan vi lyfta fram Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna under dina tävlingar med de nya Bullpadel-produkterna.

Features År: 2022
Våra bästa produkter