Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Bullpadel Flow BPP-22006 Negro
  • Paletero Bullpadel Flow BPP-22006 Negro
  • Paletero Bullpadel Flow BPP-22006 Negro

padelväska Bullpadel Flow BPP-22006 Negro

PVP: 713,05 kr
712,51 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Flow BPP-22006 Svart 2022 padelväska för kvinnor | En av de mest kompletta Padel racketsna för kvinnor, designad av Bullpadel med de bästa materialen och en fantastisk design gjord för Alejandra Salazar

Väska Bullpadel Flow BPP-22006 av Alejandra Salazar

Bär all din sportutrustning och visa upp en cool väska med Flow BPP-22006 padelväskor i svarta och blå dragkedjor, en medelstor ryggsäck tillgänglig i Bullpadel 2022-kollektionen. Motståndskraftiga material har använts för dess tillverkning, på detta sätt kommer du att kunna ladda upp den till toppen utan problem.

Vi kan urskilja 2 sidor med kapacitet för ett par padel racket och även med termoteknik, ett stort huvudfack för kläder och en annan i nedre delen för att lämna skorna. Den innehåller även mindre fickor och vadderade handtag för att förhindra obehag i axeln.

Flow BPP-22006 padel racketväska för kvinnor i svart, funktioner

  • Bullpadeln Flow BPP-22006 Black är medelstor, med tillräckligt med utrymme för allt material.
  • Kapacitet upp till 4 padel racket, 2 på varje sida och med termofunktion.
  • Det är den nya padelväskorn för Alejandra Salazar, svart och spelarens signatur.
  • Justerbara och vadderade remmar för att bära den hängande på axlarna.
  • Ventilerat fack där du kan lämna smutsiga kläder eller skor.
  • Mindre fickor utspridda i hela strukturen för att lagra personliga tillhörigheter.
  • Finns i Bullpadel 2022 tjejväskakatalog.

Vem är det till? Lämplig för tjejer som letar efter en medium, bekväm och hanterbar väska för att enkelt transportera all sin utrustning. Även lämplig för idrottare som gillar att utrusta sig med officiella WPT-spelareprodukter.

Varför kommer du att gilla det? För det är en komplett padelväska, med fack i olika storlekar för alla sorters material. Dessutom gör dess svarta design, blå dragkedjor och guldlogotyper den riktigt snygg!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av Padel rackets, kläder, skor och padelrack för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med det nya Bullpadelpadellmaterialet.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter