Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Indiga W
  • Bullpadel Indiga W
  • Bullpadel Indiga W

Bullpadel Indiga W

PVP: 877,60 kr
482,14 kr
-46% Bullpadel
padel racket de padel Bullpadel Hjälp från W | Fantastiskt Bullpadel initieringpadel racketlracket för kvinnor, det sticker ut för sin breda sweet spot och touch så det hjälper dig att enkelt returnera rivaliserande bollar

padel racket för kvinnor Bullpadel Indiga Rosa

Om du ska börja spela padeltennis, gör det med de nya Bullpadel 2022 Padel rackets. Upptäck Indiga W rosa padel racket, en modell för kvinnor som har lägre vikt. Den ger också mycket bra kontroll tack vare sin runda form och balans nära handen.

Även om det är ett inledande padel racket är det tillverkat av kvalitetsmaterial. Den rörformade delen är gjord av kol för större motståndskraft mot stötar och ytan är gjord av glasfiber för en mer elastisk touch. Det inre gummit är evalastiskt, vilket genererar mycket bra effekt och minskar vibrationer.

Bullpadel Indiga W svart och rosa, funktioner:

  • Bred sweet spot av Bullpadel Indiga W för att inte missa lätta bollar.
  • Den har en reducerad vikt vilket gör den väldigt hanterbar.
  • padel racket för damer med kontroll på grund av sin runda form och låga balans.
  • Större motståndskraft mot stötar med kolet i röret.
  • Stor elasticitet tack vare glasfibern i sina plan.
  • Slår utan vibrationer med den mjuka EVA-kärnan.
  • Katalog över racket för dam Bullpadel 2022.

Vem är det till? För kvinnor som börjar spela eller spela ibland, 1 eller 2 gånger i veckan eftersom det erbjuder en bred sweet spot och mjuk touch för att förlåta misstag och spela i timmar utan obehag.

Varför kommer du att gilla det? För det hjälper dig att perfekta din teknik och inte missa lätta bollar. Du kommer också att älska dess spektakulära svarta design och rosa detaljer men framför allt för dess oemotståndliga pris, en av de billigaste Bullpadel-racket!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Mjuk
Våra bästa produkter