Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Indiga PWR
  • Bullpadel Indiga PWR
  • Bullpadel Indiga PWR

Bullpadel Indiga PWR 2022

PVP: 877,60 kr
767,35 kr
-13% Bullpadel
Kolla in Bullpadel-hjälpen från PWR | Ny Bullpadel-racket för nybörjare, en mycket välbalanserad, lätt och bekväm modell att njuta av under dina första padelmatcher
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Bullpadel Indiga Power Svart och Orange

Vi analyserar den breda katalogen av Bullpadel 2022-racket för nybörjare så att du kan börja spela och njuta av denna sport. Upptäck det nya svarta och orangea Indiga PWR padel racket, en modell från den första serien som gynnar spelarens anpassning och progression.

Tack vare ytans glasfiber och kärnans evalastiska gummi genererar den stora sensationer vid slag och minskar vibrationer. För större motstånd, hur mycket kol i ramen. Den är också väldigt hanterbar tack vare sin lägre vikt, droppformat och medelbalans.

Bullpadel Indiga Power svart och orange, funktioner:

  • Bullpadel Indiga PWR har en lägre vikt, runt 360 - 370 gram.
  • Överdimensionerad form och centrerad balans för att erbjuda kraft och kontroll i lika stor utsträckning.
  • Solid struktur tack vare kolröret.
  • Snabb anpassning tack vare ytans polyglasfiber.
  • Mångsidigt racket tack vare sitt överdimensionerade format och medium balans.
  • Mindre vibrationer och fantastisk bolleffekt med sin mjuka EVA-kärna.
  • Nya Bullpadel 2022 initieringsracket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det det bästa alternativet för spelare som börjar spela padeltennis eller gör det ibland och behöver ett mångsidigt, hanterbart och mjukt padel racket som gör att de kan utföra alla slag bra.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kan njuta av ett billigt Bullpadel-racket, eftersom Indiga är en ekonomisk modell som innehåller all märkeskvalitet. Vi säger detta inte bara på grund av dess egenskaper utan också på grund av dess vackra svarta design, grå logotyp och orangea detaljer.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter