Funda Bullpadel Thermo
  • Funda Bullpadel Thermo
  • Funda Bullpadel Thermo

Funda Bullpadel Thermo

PVP: 197,46 kr
164,00 kr
-17% Bullpadel
Bullpadel padel racketskydd | Håll ditt racket i gott skick med detta padelskydd, utvecklat med termofunktion, extra ficka och Silver Bullpadel-logotyp

Bullpadel Thermoöverdrag för padel racket

Håll alltid ditt racket i gott skick med detta Bullpadel-överdrag med termosystem. Det kommer att skydda din racket från extrema temperaturer eftersom den har fodrats med termiskt material, så dess material kommer inte att påverkas av utomhusklimatet.

Den innehåller också en justerbar rem för att hänga den på baksidan och har en extra ficka med dragkedja för att lämna våra tillbehör. Den är också en av de mest motståndskraftiga eftersom den har tillverkats med kvalitetsmaterial för lång hållbarhet.

Bullpadel skyffelskydd med termofunktion, egenskaper

  • Interiör med termoteknik av Bullpadel-racketöverdraget.
  • Du kan förvara dina tillbehör i ett separat fack.
  • Justerbart handtag för att bära den bekvämt.
  • Kapacitet för en padel racket.
  • Svart design och silver Bullpadel logotyp.
  • Nya omslag för Bullpadel 2021-spelare.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla idrottare som behöver ett skydd till sitt padel racket för att enkelt kunna transportera det och hålla det skyddat. Dessutom, på grund av sin design, är den lämplig för både manliga och kvinnliga spelare.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare dess motståndskraftiga material håller den i gott skick längre. Den har också en väldigt cool design eftersom den kombinerar den svarta färgen med silvermärkets logotyp så att den ser bra ut med alla Padel rackets.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och gå till Bullpadel, du kommer inte bli besviken!

Features År: 2021
Våra bästa produkter