Protector Bullpadel Custom Weight Negro 2019
  • Protector Bullpadel Custom Weight Negro 2019

skyddande Custom Weight Negro 2019

PVP: 142,61 kr
131,09 kr
-9% Bullpadel
Köp de anpassade viktskydden i svart från Bullpadel, vikterna som du kan förankra till ramen på ditt racket för att kunna ändra balansen
Skriv en recension

skyddande Custom Weight Negro 2019

Vi har redan den senaste tekniken tillämpad på Bullpadel-racket i sin helhet. Köp de anpassade viktskydden i svart , ett paket med tre självhäftande aluminiumplattor som väger 3 gram vardera som du kan anpassa alla Pro-serien Bullpadel-racket med (förutom dam-, K4- och Wing-modellerna). Du kan placera den på ramen beroende på om du behöver mer kontroll eller kraft i dina bilder.

Produktens egenskaper

  • Företagets revolutionerande tekniska system.
  • Köp dem i förpackningar om 3 enheter.
  • Helt svart finish, mycket diskret.
  • Justera balansen på ditt racket.
  • Tillverkad av ultrabeständig aluminium och väger 3 gram styck.
  • Katalog med tillbehör för BullPadel-spelare.

Vem är det till? För alla spelare som har köpt ett racket från märket och har det anpassade viktsystemet i ramen för att kunna korrigera och anpassa balansen i racket efter deras behov.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de senaste banbrytande teknologierna i företaget. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att ändra vikten på din padel racket och modellera den efter din smak. Ta fram din fulla juicepotential med Black skyddandes.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med BullPaddel, ett av de mest fashionabla företagen bland spelarna. Hans dagliga arbete har gjort det möjligt för honom att skapa en komplett kollektion med produkter som sträcker sig från Padel rackets, padelskors, kit till padelväskor. Upptäck dess nya kollektion, vi är övertygade om att du kommer att hitta din bästa spelpartner. Dessutom har det argentinska företaget stöd från topp tio-spelare som Paquito Navarro, Maxi Sánchez och Victoria Iglesias.

Features År: 2019
Våra bästa produkter