cap Bullpadel BPG-APA2211 vit
  • cap Bullpadel BPG-APA2211 vit
  • cap Bullpadel BPG-APA2211 vit

cap Bullpadel BPG-APA2211 vit

PVP: 186,49 kr
164,00 kr
-13% Bullpadel
Bullpadel BPG-APA2211 vit | Utrusta ditt spel med Cap Bullpadel BPG-APA2211 vit, officiell från Argentinas Padel Förbund. Stil, komfort och prestanda i ett. Skaffa den idag!

cap padel Bullpadel BPG-APA2211

Den Cap Bullpadel BPG-APA2211 vit, officiellt från Argentinas Padel Förbund, är mer än bara ett tillbehör; det är en identitetssymbol och passion för padel. Designad för att ge komfort och fräschhet, är denna keps ett väsentligt tillbehör i dina matcher, hjälper dig att behålla koncentrationen och prestandan vid alla tillfällen.

Tillverkad i bi-elastiskt polyester 100% tyg, absorberar kepsen svett effektivt, håller din panna torr under de mest krävande matcherna. Dess eleganta design, prydd med broderade logotyper från Bullpadel och Argentinas Förbund, lägger till en stilfull touch samtidigt som den garanterar en perfekt passform tack vare dess justerbara rem.

Egenskaper Cap Bullpadel BPG-APA2211 vit

  • Officiellt tillbehör från Argentinas Padel Förbund, vilket ger det ett speciellt värde av representation och stolthet.
  • Bi-elastiskt polyester 100% tyg för hållbarhet, överlägsen motståndskraft, och utmärkt svettabsorption.
  • Komfort, fräschhet och lättvikt garanterade, låter spelaren fokusera helt på spelet utan distraktioner.
  • Design med broderade logotyper från Bullpadel och Argentinas Förbund, erbjuder ett elegant och distinkt utseende.
  • Justerbar rem som ger en ideal passform, anpassar sig till alla huvudstorlekar.
  • Tillhör Bullpadels tillbehörskollektion för 2024, framhäver för sin innovation och kvalitet.

Vem är den för?

Särskilt riktad mot spelare och padelentusiaster i Argentina, Cap Bullpadel BPG-APA2211 vit är perfekt för de som söker ett högpresterande tillbehör som kombinerar komfort, stil och en känsla av tillhörighet till sporten.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska denna keps för dess förmåga att hålla dig sval och bekväm på banan, dess eleganta stil och dess officiella representation av Argentinas Padel Förbund. Det är det perfekta tillbehöret för att visa din passion och stolthet för padel.

Lär dig mer om märket Bullpadel

Bullpadel har varit ett ledande märke i padelvärlden sedan dess skapelse, utmärker sig för kvaliteten och det innovativa designen av dess produkter. Det har vunnit respekt och beundran från både professionella spelare och amatörer, tack vare sitt åtagande till ständig förbättring och sitt fokus på att tillfredsställa padelspelares behov.

Samarbetet med förbund och associationer, som Argentinas Padel Förbund, understryker dess engagemang inte bara till produktexcellens utan också till utveckling och främjande av padel på en global nivå.

Features År: 2024
Våra bästa produkter