armband Bullpadel BPMU-243 svart svavelfärgat
  • armband Bullpadel BPMU-243 svart svavelfärgat

armband Bullpadel BPMU-243 svart svavelfärgat

PVP: 131,64 kr
109,15 kr
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU-243 svart svavelfärgat | Skaffa armband Bullpadel BPMU-243 i svart och svavelfärgat. Enastående absorption, elegant design för att uppleva komfort i varje match
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Armband padel Bullpadel BPMU-243 svart svavelfärgat

Känn bekvämligheten och stilen med armband Bullpadel BPMU-243 i svart och svavelfärgat. Detta tillbehör inte bara kompletterar din sportiga look utan hjälper dig också att sticka ut på banan, samtidigt som det ger det nödvändiga stödet för att hålla svetten under kontroll och säkerställa maximal komfort under dina mest intensiva matcher.

Tillverkad av en blandning av bomull och polyester, erbjuder den enastående absorption och optimal värmebehållning för dina leder, utan att offra lättvikten och mjukheten. Finns i förpackningar om två, så att du kan matcha dem med din Bullpadel-utrustning och framhäva både funktionalitet och modern design.

Egenskaper armband Bullpadel BPMU-243 svart svavelfärgat

  • Premiumkomposition av 85% bomull och 15% polyester, vilket ger en idealisk blandning av absorption och mjukhet.
  • Ruggad konstruktion för överlägsen komfort och absorption, håller dig torr och bekväm.
  • Dubbel design i svart och svavelfärgat, perfekt för att matcha vilken padelutrustning som helst.
  • Lätt och mjuk, ger lämplig värmebevaring utan att lägga till extra vikt.
  • Hög hållbarhet och motståndskraft mot slitage, säkerställer lång livslängd för armband.
  • Tillhör Bullpadel 2024 tillbehörskollektion.

Vem är den för?

Riktad till passionerade padelspelare som värdesätter både funktionalitet och stil. Perfekt för de som vill förbättra sin prestation på banan, hålla svetten under kontroll och skydda sina leder med elegans.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska armband Bullpadel BPMU-243 för dess förmåga att kombinera stil och funktionalitet. Dess överlägsna absorption och attraktiva design gör den till mer än bara ett tillbehör, vilket gör den till en oumbärlig del av din padelutrustning.

Upptäck mer om varumärket Bullpadel

Bullpadel, ledande på padelmarknaden, har vunnit spelares förtroende över hela världen tack vare sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan grundandet har Bullpadel utmärkt sig genom att erbjuda produkter som är specifikt utformade för padel, vilket förbättrar spelares prestanda och erfarenhet på banan.

Med en historia rik på utvecklingen av avancerad sportutrustning fortsätter Bullpadel att sätta standarden i branschen, tack vare sitt fokus på innovation och funktionell design. Varje produkt speglar deras passion för sporten och deras önskan att erbjuda det bästa till spelarna.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter