Dunlop Tour Intro LTD gul 2024 padelväska
  • Dunlop Tour Intro LTD gul 2024 padelväska
  • Dunlop Tour Intro LTD gul 2024 padelväska

Dunlop Tour Intro LTD gul 2024 padelväska

PVP: 548,50 kr
273,71 kr
-51% Dunlop Padel
Dunlop Tour Intro LTD gul | Höj din upplevelse på planen med Padelväskan Dunlop Tour Intro LTD gul 2024. Innovativ design och överlägsen funktionalitet i en enda produkt. Din passion för padel förtjänar det bästa!
Skriv en recension

Dunlop Tour Intro LTD gul padel bag 2024

Introducerar Padelväskan Dunlop Tour Intro LTD gul 2024, det perfekta valet för padelentusiaster som värdesätter både funktionalitet och en iögonfallande design. Tillverkad av förstärkt polyester, lovar denna padelväska hållbarhet och skydd för din padelutrustning, dag efter dag.

Tack vare dess strategiska design, som inkluderar väl genomtänkta fack, kommer du bekvämt att kunna bära allt du behöver för dina matcher och träningar. Oavsett om du föredrar att använda den som en ryggsäck eller bära den i dess handtag, anpassar sig denna padelväska till dina preferenser och behov.

Egenskaper för Padelväskan Dunlop Tour Intro LTD gul 2024

  • Tillverkad med förstärkt polyester, vilket säkerställer en lång livslängd.
  • Dedikerat utrymme för upp till två racketar, skyddar dem vid alla tillfällen.
  • Rymligt huvudfack för spelutrustning, inklusive kläder och skor.
  • Ergonomisk design med korta handtag och vadderade remmar för olika bärmetoder.
  • Praktiska dimensioner: 53 X 29 X 26 cm, med en attraktiv design i svart och gula detaljer.
  • En del av den prestigefyllda Dunlop 2024 racketkollektionen.

Vem är den för?

Perfekt för padelspelare på alla nivåer som söker en hållbar och stilig padelväska. Idealisk för att ta med till träningar eller matcher, denna padelväska ser till att all din utrustning är organiserad och tillgänglig när du behöver den.

Varför kommer du att gilla den?

Padelväskan Dunlop Tour Intro LTD gul 2024 sticker inte bara ut för sin funktionalitet och hållbarhet, utan också för dess livliga färg som lägger till en energikick till din padelutrustning. Det är den perfekta kombinationen av praktiskhet och stil.

Lär dig mer om varumärket Dunlop

Känt för sitt åtagande till kvalitet och innovation, står Dunlop ut i sportvärlden genom att erbjuda förstklassig padelutrustning. Dess historia kännetecknas av en passion för sport och ett fokus på att möta spelarnas behov, från amatörer till proffs.

Genom att välja Dunlop-produkter, drar du nytta av årtionden av erfarenhet och ett obrutet engagemang för excellens inom sport. Dunlop handlar inte bara om produkter; det är ett märke som följer varje spelare på deras väg till seger.

Features År: 2024
Våra bästa produkter