NOX AT10 Luxury Genius Arena beoordelingen

Lär känna alla detaljer i Agustín Tapias nya padelracket, AT10 Arena 2022 som återvänder med förbättrade funktioner för att bli en bästsäljare igen

NOX AT10 Luxury Genius Arena beoordelingen
2022-09-22 2022-09-22

Den här säsongen designar Nox om en av sina mest sålda modeller : NOX AT10 Luxury Genius Arena, nu i rött. Den här nya versionen presenterar små modifieringar för att göra den ännu mer otrolig, ja, utan att förlora balansen mellan makt och kontroll.

Ett år till blir det vinnarracket för Agustín Tapia , nummer 6 i World Padel Tour-rankingen och som redan har samlat på sig mer än 100 segrar tillsammans med företaget Nox.

Liksom tidigare år har den utvecklats tillsammans med spelaren, så AT10 Arena är resultatet av ett urval av de bästa teknologierna och materialen för en professionell padelspelare.

Nox AT10 Genius Arena 2022

ERBJUDANDE: 2152,28 €
RRP
: 3053,24 €

  • Form: Tårdroppar
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 365-375

Nox AT10 Genius Arena 2022

Recension AT10 Luxury Genius Sand

I år behåller den sitt tårformat och den medium balans som har gett den så mycket hanterbarhet och spelbarhet, därför blir det ett mycket välkompenserat padelracket som erbjuder en balans mellan kraft och kontroll.

Vikten på denna sträcker sig mellan 360-375 gram, så den är knappast tung eller svår att hantera.

Vi lämnar en video för dig där vi analyserade de bästa racket 2022 och inkluderade den i detalj.

Nox-teknik tillämpas i AT10

Om vi analyserar alla tekniska innovationer som NOX padel har använt , hittar vi Dynamic Composite Structure som förbättrar dess motståndskraft . Tack vare förstärkningarna som lagts till ramen och även till ytan, förbättrar den föreningen mellan materialen, vilket minskar risken för brott på grund av slumpmässiga stötar eller stötar.

Den fortsätter att erbjuda AVS teknik , som hjälper till att eliminera vibrationerna som genereras varje gång vi slår bollen, vilket gör att vi kan spela mycket längre med knappt något obehag.

Inom ansiktsområdet fortsätter de med Rough Surface -teknologin, det är strävheten på ansiktena. Denna typ av finish uppnås med silica sand och kommer att hjälpa oss att göra fler toppspin med bollen.

Som en nyhet 2022 har en SMARTSTRAP  sladd inkluderats som du kan byta ut när du vill , vilket hjälper dig att hålla racket säkrare och förhindrar att den glider ur dina händer ofrivilligt.

För ansiktena har 12k kolfibertrådar lagts till, i linje med föregångaren, vilket ger den lite hårdhet och fasthet men utan att förlora flexibilitet. Den här funktionen ökar dess kraft , vilket gör att vi kan ta våra bästa bilder nära nätet.

Den har en Eva HR3 gummikärna , det klassiska Nox-gummit som spelarna gillar så mycket. Den kännetecknas av sin minneseffekt, som snabbt återställer formen så att du kan njuta av en mycket bra start utan att tappa kontrollen eller makten över bollen.

NOX AT10 Genius Arena 2022
NOX AT10 Genius Arena 2022

Skillnader med Nox AT10 Genius Arena 2021

2022 modellen förändras knappast om vi jämför den med förra årets version eftersom den bibehåller sin form, balans och sammansättning. Den största skillnaden som vi kan hitta är färgen och smartbandssnörena .

Nox AT10 Genius Arena 12k 2022
Nox AT10 Genius Arena 12k 2022

Nox AT10 Luxury Genius Arena 2022 recensioner

Vårt intryck är att nära nätet inte gör dig besviken. I anfall kommer det att tillåta oss att enkelt få bollen från banan, slå med rätt teknik på grund av dess halvhårda touch och dess breda slagyta.

På grund av sin medelbalans och lätta vikt är den ganska hanterbar så vi kan göra volley och snabba skott nära nätet, även om den kan tappa lite kontrollen när den blockerar.

När det kommer till att försvara svarar den också väldigt bra, eftersom den kommer att hjälpa oss att korrigera off-center bollar, förutom att utföra lobbar eller göra små skott för att ta oss ur försvarspositionen och starta övergången till anfallet.

Nox AT10 Genius Arena 12k 2022
Nox AT10 Genius Arena 12k 2022

Enligt vår åsikt är det ett mycket välkompenserat padelracket som anpassar sig till alla spelstilar . Å andra sidan, om du letar efter större förnimmelser när du slår, är AT10 Genius Arena 18k också tillgänglig, eftersom den tack vare användningen av fler filament inte är lika styv och därför förbättrar den sin elasticitet och är inte lika hård .

Kort sagt, vi skulle kunna avsluta denna analys med att säga att Nox AT10 Genius Arena 12k 2022 är en av de bästa multipurpose racket på marknaden . I den här utgåvan presenterar den små modifieringar men behåller sin essens och fantastiska balans mellan kraft och kontroll.

Låt dem inte berätta för dig och upptäck själv de otroliga egenskaperna hos Agustín Tapias nya padelracket.

Zona de padel
Lämna en kommentar