Nox AT10 Genius 18k 2022
  • Nox AT10 Genius 18k 2022
  • Nox AT10 Genius 18k 2022

Nox AT10 Genius 18k 2022

PVP: 3 405,14 kr
2 224,73 kr
-35% Nox
padel racket de padel Nox AT10 Genius 18k 2022 | En av nyheterna i Nox Padel rackets, en version av Agustín Tapias modell som bibehåller sin fantastiska balans, fantastiska touch men i 18k tyg
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Nox AT10 Genius 18k av Agustín Tapia

För de mest krävande spelarna har vi redan den senaste Nox Padel 2022- kollektionen tillgänglig, som återkommer full av nya funktioner. Vi presenterar AT10 Genius 18k padel racket, ett av Agustín Tapias nya racket som återkommer med kolkonstruktion och 18k tyg för en mer flexibel touch och förbättrade sensationer.

Den behåller sin fantastiska balans tack vare dess överdimensionerade format och inneslutna balans, så att du kan ta dina bästa bilder från vilket område som helst. Den bibehåller även HR3-gummit i kärnan, den har även ett antivibrationssystem och grovhet i planen för att uppnå fler effekter.

Nox AT10 Genius 18k svart och röd, funktioner

  • Nox AT10 Genius 18k upprätthåller ett droppformat med innesluten balans.
  • Den innehåller grovhet för att ha mer kontroll på klippta eller topspin bollar.
  • HR3-gummi med hög densitet för att inte tappa känslor eller kraft.
  • Dynamic Structure-teknologi som förstärker strukturen och minskar brott.
  • 100 % kolkonstruktion och 18k tyg för större flexibilitet.
  • AVS-teknik för att absorbera vibrationer och generera en bekvämare träff.
  • En av de nya racket från Agustín Tapia, WPT-spelare.
  • En av de mångsidiga Padel racketsna i Nox Padel 2022.

Vem är det till? Fokuserad på avancerade spelare som letar efter en balanserad racket, det vill säga en som hjälper oss att korrigera bollar utanför mitten och starta övergången till attack för att utföra kraftfulla skott nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av Nox nyheter för den här säsongen, en modell gjord i samarbete med Agustín Tapia för de mest krävande spelarna. Den återkommer också med en slående design i svart, rött och glansigt lack!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Kom till Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Den här säsongen presenterar en bred kollektion av padel racket, kläder, padelrack och accessoarer så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Alayeto-tvillingarna, det så kallade Team Nox. Gilla dem och prestera på din bästa nivå på banan med deras nya kollektion av produkter för att spela padel.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Våra bästa produkter