Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Nox AT10 Genius Arena 2022
  • Nox AT10 Genius Arena 2022
  • Nox AT10 Genius Arena 2022

Nox AT10 Genius Arena 2022

PVP: 3 236,15 kr
2 084,30 kr
-36% Nox
padel racket Nox AT10 Genius Arena 2022 | Senaste upplagan av Agustín Tapia-racket, en mycket välbalanserad modell som återkommer med nya finishar för att få oss att njuta av det till fullo.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Nox AT10 Genius Sand av Augustine Wall

Om du gillade förra säsongen kommer den här att förvåna dig! Vi presenterar det nya Nox AT10 Genius Arena röda padel racket från den mest avancerade serien av Nox Padel 2022 . Ett år till blir det Agustín Tapias padel racket, en mycket välkompenserad modell som kännetecknas av sin strävhet.

Den har en yta med silikasand för att uppnå en sandliknande struktur och för att ge bollen mer snurr. När det gäller materialen så bibehåller den sin konstruktion med kol och 12k tyg, HR3 eva gummi för en bra start och limmat på nätet, samt ett anti-vibrationssystem för att spela dina mest krävande spel utan armbesvär.

Nox AT10 Genius Sandröd, funktioner

  • Nox AT10 Genius Arena 2022 kännetecknas av den grova finishen med silikasand.
  • Det är den nya padel racket från Agustín Tapia, med en design i svarta, gråa och röda detaljer.
  • Stark struktur tack vare kol och 12k tyg på ytan.
  • Risken för brott minskar tack vare Dynamic Structure-teknologin.
  • Mångsidigt racket tack vare sitt runda oversize-format och medium balans.
  • Inkluderar AVS-system för en mjukare träff och undvika armbesvär.
  • Bra slag nära nätet tack vare kärnan med HR3-gummi med hög densitet.
  • En av de nya Padel racketsna från Nox Padel 2022 lyxserien.

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för avancerade spelare som behöver ett balanserat racket, med en bred sweet spot, bra punch och mycket sötma i beröringen för att prestera som bäst i varje spel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den återkommer med en mycket spektakulär design, som kombinerar svarta, gråa och röda detaljer för att blända dina rivaler. Det är också en av Nox Padel racketsna som spelarna gillar mest, och dess prestanda på banan är spektakulär!

Ta reda på mer om varumärket NOX

Kom till Nox Sport-teamet, du hittar kvalitetsprodukter anpassade för alla målgrupper. Denna säsong presenterar en bred kollektion av padel racket, kläder, padelrack och accessoarer så att du kan hitta den som passar dina behov bäst.

Dessutom har företaget en hel del representation i WPT av spelare som Miguel Lamperti, Agustín Tapia eller Alayeto-tvillingarna, det så kallade Team Nox. Gilla dem och prestera på din bästa nivå på banan med deras nya kollektion av produkter för att spela padel.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Våra bästa produkter