Head Gravity padelkollektion, utbudet av kontroll och komfort

Skilj dig från resten av spelarna med den nya serien Head Gravity racketar, 3 hanterbara och bekväma modeller anpassade för varje typ av spelare

Revolutionen inom padel kommer från Head Padels hand och dess serie av Gravity-racket . Den här säsongen kommer tidigt och presenterar 3 modeller för 2023 som vi är säkra på kommer att ge mycket att prata om.

Den slogan som varumärket använder för sin lansering är: ”master your blow” , en avsiktsförklaring.

Gravity Pro Head padelracket

Den nya Gravity-serien kännetecknas av en mycket färgstark och annorlunda design av de 3 padelracket i varje plan, med fluorfärgkombinationer som väcker mycket uppmärksamhet. Den mest avancerade modellen i serien, Gravity Pro , kommer att användas av World Padel Tour professionella spelare Edu Alonso .

Både han och andra professionella spelare som till exempel Sanyo Gutiérrez, Arturo Coelho eller Ari Sánchez tävlar med de bästa Head padel racket , ett tydligt exempel på den utmärkta kvaliteten på alla deras produkter. Därefter förklarar vi vilka de viktigaste egenskaperna hos var och en av dem är.

Head Gravity Pro 2023: hårdare känsla

Head Gravity Pro 2023

ERBJUDANDE: 2258,73 K RRP : 2510,28 K

  • Cirkelform
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 365-375

Head Gravity Pro 2023

Head Gravity Pro är den mest avancerade modellen, designad för professionella eller högnivåspelare som vill ha kontroll, komfort och även ett bra slag när man spelar nära nätet . Den presenterar en rund form med balans placerad i mitten samt Massive Sweet Spot-teknologi som avsevärt vidgar dess sweet spot.

När det gäller materialen som används är det 100 % kol , vilket ger en torrare touch och hjälper oss att ge bollen mer fart. Det är dock fortfarande ganska bekvämt eftersom kärnan är gjord av skumgummi , vilket genererar en mycket behaglig touch och fantastiska sensationer när man slår.

Som avslutning presenterar den en Auxetic-konstruktion tillsammans med Smart Bridge-förstärkningen i hjärtat, 2 teknologier som ger strukturen större styvhet. Det tillåter oss också att ge mer spin till våra skott eftersom planen har utformats med grovhet.

Head Gravity Motion 2023: Lättvikt

Head Gravity Motion 2023

ERBJUDANDE: 1976,32 K RRP: 2196,50 K

  • Cirkelform
  • Spel: Mångsidig
  • Vikt: 355-365

Head Gravity Motion 2023

Det är ett lätt och grovt padelracket som ger spelaren den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort. Den kännetecknas av sin lättare vikt, runt 355 gram, vilket gör Gravity Motion till ett utmärkt padelracket för dam eller för pojkar som letar efter lätthet .

Det blir Marina Guinarts padelracket och tack vare användningen av flexibla material i sin konstruktion är den väldigt lätt att leka med. Således kombinerar den kol i ramen med glasfiber i planen för en mjukare känsla och en extra touch. Den har även en Power Foam-kärna för en träff utan skador.

Som avslutning ger den nya Auxetic-strukturen och hjärtats nya design oöverträffade förnimmelser. Så vi definierar Gravity Motion som ett racket balanserat av sin runda form och innesluten balans , vilket ger en bredare sweet spot som kommer att förlåta alla våra misstag.

Head Gravity Elite 2023: bekvämare

Head Gravity Elite 2023

ERBJUDANDE: 1788,58 K RRP: 1987,31 K

  • Cirkelform
  • Spel: Kontroll
  • Vikt: 365-375

Head Gravity Elite 2023

Slutligen analyserar vi Gravity Elite , ett padelracket för spelare på hög eller medelhög nivå som vill utvecklas. För detta har glasfiber använts i sin konstruktion , vilket ökar dess spelbarhet och gynnar en extra bekväm touch.

Glasfiberytorna ger den en mjukare touch och mycket sötma vid beröring. Ramytan har förstärkts med kol och tack vare skumgummit inuti genererar den knappast vibrationer. Liksom resten av modellerna har den en rund form, medium balans och ett Massive Sweet Spot-system som hjälper oss att placera bollen med stor precision.

Avslutningsvis innehåller den Auxetic-systemet och Smart Brigde-hjärtat, vilket avsevärt förbättrar dess prestanda på banan. Du kan också ge bollen mer snurr med ytfinishen Extreme Spin. Utan tvekan är Gravity Elite det bästa racket när det gäller förhållandet mellan kvalitet och pris i den nya kollektionen .

Och än så länge består Head Gravity-serien av 3 fantastiska modeller som lyser med sitt eget ljus på banan.

Alla racket har de bästa Head-teknologierna, som skiljer sig i egenskaper som vikt eller typ av material som används i konstruktionen för att bättre anpassa sig till varje spelares behov.

Bemästra din sving med någon av de nya Gravity!