Head Gravity Elite 2022
  • Head Gravity Elite 2022

Head Gravity Elite 2022

PVP: 2 193,45 kr
1 096,58 kr
-51% Head Padel
padel racket de padel Head Gravity Elite 2022 | Bra spelbarhet med detta Head padel racket, tillverkat med flexibla material för snabb anpassning utöver den nya Auxetic-teknologin
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Gravity Elite padel racket

Dra nytta av våra rabatter på padeltennis för att byta ut ditt gamla racket mot en av säsongens nyheter. Köp Gravity Elite n grå och grön padel racket, en balanserad modell utvecklad av Head Padel 2022. Den bibehåller det överdimensionerade formatet med centrerad balans, så att du kommer att njuta av både kraft och kontroll.

För större hållbarhet har grephene använts i tubulären och hjärtat har förstärkts med det smarta bryggsystemet som förhindrar vridning. Den innehåller även varumärkets exklusiva Auxetic-teknologi samt en grov finish på ytan. För att avsluta låter den dig korrigera off-center bollar med det massiva sweet spot-systemet och har en mycket bekväm touch med skumgummit.

Head Gravity Elite grå och grön, funktioner

  • Head Gravity Elite har en kraftskum kärna för att undvika att förlora kraft när du slår.
  • Teardrop-format och medium balans för att anpassa sig till alla spelstilar.
  • Smart brosystem som förstärker hjärtområdet.
  • Massiv sweet spot-teknik som vidgar den slående ytan.
  • Mycket hanterbar, att svara snabbt på vilken boll som helst.
  • Den innehåller den exklusiva tekniken från märket Auxetic.
  • Konstruktion med grafen i ramen som ökar dess motstånd.
  • Ny kollektion av avancerade Head Padel 2022 racket.

Vem är det till? Enligt vår mening passar den för både hög- och medelnivåspelare som vill förbättra sig då det är ett mycket balanserat padel racket, mycket välbalanserat mellan kraft och kontroll för att kunna ta dina bästa slag på banan.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att få ett högpresterande Head-racket till bästa pris och du kan också skryta med en spektakulär finish. Du kommer att älska den nya grå designen med en grön logotyp och lite lila detaljer. Mycket cool!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Arturo Coelho i damlottningen.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padel racket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter