Head Gravity Pro 2022
  • Head Gravity Pro 2022

Head Gravity Pro 2022

PVP: 3 071,60 kr
1 140,48 kr
-63% Head Padel
Head Gravity Pro 2022 | Förbättra ditt spel med detta Headpadel racket på avancerad nivå, en mycket välbalanserad modell som utmärker sig för sin Auxetic-konstruktion samt kraftskumgummi
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 29 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Head Gravity Pro Svart, Rosa och Blå

Vi presenterar en av de mest revolutionerande modellerna, det nya svarta, blåa och rosa Gravity Pro padel racket som Head Padel 2022 har utvecklat med sina bästa teknologier. Det är ett racket som är mycket väl kompenserat för sitt rivformat och medium balans, så den anpassar sig till alla spelstilar.

För dess konstruktion har grafen använts i strukturen för att ge mer motstånd och hållbarhet. Den har också kraftskumgummi för en exceptionell touch samt Auxetic-teknik som förbättrar dess prestanda. För att avsluta innehåller den grovhet på ytan förutom den smarta broförstärkningen som ger stor stabilitet.

Head Gravity Pro svart, blått och rosa, funktioner

  • Design av det svarta, blåa och rosa Head Gravity Pro i droppformat och balans i mitten.
  • Fantastisk bolleffekt och kraft när man slår med kraftskummet.
  • Korrigera off-center bollar tack vare den breda sweetspot med det nya Massive Sweet Pot-systemet.
  • Solid och stabil struktur tack vare konstruktionen med grafen.
  • Undvik att vrida när du slår med Smart Bridge-hjärtat.
  • Den har extrem spin, en grov finish som förbättrar spinn avsevärt.
  • Överlägsen prestanda på banan med varumärkets exklusiva Auxetic-teknik.
  • Avancerat utbud av Head 2022 Padel rackets.

Vem är det till? Riktat till spelaren med en hög nivå och som tävlar regelbundet, alltid på jakt efter den bästa prestandan i attack och försvar eftersom nya Gravity Pro är ett mångsidigt padel racket, med vilket det svarar mycket bra från alla områden av domstol.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett Head padel racket som sammanför de bästa teknologierna och designen till ett oslagbart pris. Du kommer att älska att se den med sin svarta finish i kombination med den blå logotypen samt några fuchsiadetaljer.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med högkvalitativa produkter tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padel racket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Grafen Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter