Head Gravity Motion 2022
  • Head Gravity Motion 2022

Head Gravity Motion 2022

PVP: 2 632,25 kr
986,90 kr
-63% Head Padel
padel racket de padel Head Gravity Motion 2022 | Utmärkt balans mellan kraft och kontroll med detta Head padel racket, en av nyheterna som återkommer med ny teknologi, design och låg vikt
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Gravity Motion padel racket

Välj din bästa allierade på banan med den nya kollektionen Head Padel 2022. Vi presenterar det nya Gravity Motion padel racket i blå, turkosa och rosa toner, en modell som kännetecknas av sin lätta vikt och mångsidighet. För detta har den tillverkats i rivformat och medium balans, så den anpassar sig till alla spelstilar.

Det är ett mycket motståndskraftigt racket för kvinnor eftersom det innehåller grafen i strukturen utöver det smarta brosystemet i hjärtat. Den har också kraftskumgummi för att njuta av ett bra slag och komfort på samma gång. För att avsluta innehåller den Auxetic-teknologin samt en grov yta som gör att du kan ge bollen mer snurr.

Head Gravity Pro i blå och rosa toner, karakteristisk

  • Lägre vikt på Head Gravity Motion för att enkelt flytta den.
  • Mångsidig padel racket tack vare rivformatet och balansen i mitten.
  • Försumma inte kraften med den nya kraftskumkärnan.
  • Det kommer att förlåta dina misstag tack vare det nya Massive Sweet Pot-systemet som utökar ytan.
  • Utmärkt motstånd med användning av grafen och Smart Bridge-kärna.
  • Den har extrem spinnråhet så att du kan skriva ut större effekter.
  • Överlägsen prestanda på banan med märkets exklusiva Auxetic-teknik.
  • Avancerat utbud av Head 2022padel racket.

Vem är det till? Riktat till idrottare på avancerad nivå som letar efter ett lätt och balanserat damracket eftersom den nya gravitationsrörelsen erbjuder en perfekt balans mellan kraft och kontroll, med vilken du kan dominera spelet från vilket område som helst.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett huvudracket för tjejer som svarar väldigt bra både i anfall och försvar, så det passar alla spelstilar. Den presenterar också en cool ny design som kombinerar blå toner med en turkos logotyp och rosa detaljer.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Sanyo Gutiérrez eller Arturo Coelho i damlottningen.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padel racket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Grafen Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter