Babolat Technical Vertuo 2023
  • Babolat Technical Vertuo 2023
  • Babolat Technical Vertuo 2023

Babolat Technical Vertuo 2023

PVP: 1 974,60 kr
1 283,04 kr
-36% Babolat
Babolat Technical Vertuo 2023 padelracket | Få ut det mesta av ditt spel nära nätet med detta Babolat mellannivåracket, en modell med bra slag och en mer flexibel touch tack vare glasfiber
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Babolat Technical Vertuo

Ta ett kliv i kvalitet i ditt spel med det nya gula och röda Technical Vertuo padelracket , en modell från mellanserien Babolat Padel 2023. Den här säsongen återkommer den med nya funktioner eftersom planen har ruggats upp med 3D-teknik Spin, med vilken du kommer att ha mer kontakt med bollen och du kommer att kunna skriva ut större effekter på dina skott.

På banan bibehåller den sitt goda slag eftersom den presenterar ett diamantgjutet med en något hög balans. Den erbjuder dock bra spelbarhet eftersom dess touch är elastisk på grund av dess tillverkning i mjuk fiber och svart eva-kärna. Den presenterar också ett antivibrationssystem och HPS-borrning som förbättrar dess prestanda. Slutligen har den ett Smart Buttcap-system för att byta spets.

Babolat Technical Vertuo gul och röd, egenskaper

  • Babolat Technical Vertuo 2023 presenterar ett diamantformat med en medelhög balans.
  • Fördelning av HPS-borrningen som ökar dess motstånd.
  • Bra bolluttag tack vare det svarta eva-gummit inuti.
  • Större komfort och enklare rörelse tack vare sin lägre vikt.
  • Konstruktion med mjuk fiber, glasfiber som ger en mer elastisk touch.
  • Grov finish som förbättrar effekterna avsevärt.
  • Smart Buttcap-strängdesign som låter dig byta sträng utan ansträngning.
  • Ny kollektion av Babolat-racket för dam 2023.

Vem är det till? Fokuserad på idrottare på mellannivå som vill förbättra sitt anfallsspel, eftersom den nya Technical Vertuo ger ett mycket bra slag utan att offra kontroll eller komfort, eftersom det på grund av materialen som används är ett snabbt anpassningsbart racket.

Varför kommer du att gilla det? Det kommer inte bara att hjälpa dig att prestera på ditt bästa utan också ge dig en spektakulär design. Den här säsongen kommer den tillbaka med en mycket slående finish i röda, svarta och gula toner som kommer att överraska alla dina kollegor. Var den första att få det!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter