Babolat Technical Viper Juan Lebron
  • Babolat Technical Viper Juan Lebron
  • Babolat Technical Viper Juan Lebron

Babolat Technical Viper Juan Lebron

PVP: 4 168,60 kr
4 168,06 kr
-1% Babolat
Padelracket Babolat Technical Viper Juan Lebron | Skaffa en av Babolats mest eftertraktade racket, i en ny modell av Juan Lebrón återvänder den med bibehållen kraft och presenterar även en exklusiv design
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Technical Viper padelracket av Juan Lebron 2023

Vi presenterar en av de mest efterlängtade modellerna: den nya Juan Lebron Technical Viper padelracket. Det är en kraftracket utvecklad av Babolat 2023 för sin stjärnspelare, så den bibehåller diamantgjutningen och hög balans, så sweet spot är mindre och är placerad på toppen, vilket ökar dess slagkraft.

Den presenterar en exklusiv design för spelaren men behåller alla dess välkända funktioner. Så kol och 12k tyg har använts på planen, vilket ger en torrare touch. Dessa har även en grov finish, vilket förbättrar effekterna och den nya fördelningen av hålen förbättrar dess motståndskraft. Den har även en X-eva kärna för att inte tappa komforten och ett antivibrationssystem för en jämn träff.

Babolat Technical Viper Juan Lebron röd och grön, egenskaper

  • Konstruktion med 12k tyg för att få extra styrka i den nya Babolat Technical Viper Juan Lebron.
  • Håller den överdimensionerade diamantgjuten och hög balans.
  • Bekvämt slag tack vare 3 lager av eva-gummi med olika densiteter.
  • Ny fördelning av hål som förbättrar rackets prestanda.
  • Få mer snurr på bollen med 3D Spin+-teknik som genererar grovhet.
  • Inkluderar vibrasorb-system, en teknik som minimerar vibrationer.
  • Nytt Smart Buttcap-system som gör att du enkelt kan byta säkerhetssladd.
  • Babolat 2023 högtävlingsracketkollektion.

Vem är det till? Fokuserade mer på spelare som vanligtvis spelar i backhandsposition, med en aggressiv spelstil och som vill söka maximal kraft i varje åtgärd eftersom det, på grund av sitt högbalanserade diamantformat, går väldigt bra upp i toppen.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att ha padelracket av ett helt nummer 1 i dina händer: Juan Lebrón. Den behåller all sin essens men den här säsongen presenterar den en exklusiv design i röda och gröna toner, som framhäver den centrala logotypen i silver, verkligen spektakulär!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter