Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Defiance Carbon 2020
  • Babolat Defiance Carbon 2020
  • Babolat Defiance Carbon 2020

Babolat Defiance Carbon 2020

PVP: 2 621,83 kr
1 974,05 kr
-25% Babolat
Placera bollen med precision med denna högpresterande Babolat-racket, gjord av 100 % kol och ruggad så att du kan slå dina mest tekniska skott
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Defiance Carbon 2020

Ta matchens tider med Defiance Carbon padelracket från den nya Babolat 2020- kollektionen. Den är den mest exakta i det avancerade sortimentet tack vare sin runda design och låga balans . Den har också grovhet i planen , något som hjälper oss att ha mer kontroll över bollen och leka med effekterna .

Företaget har använt sina bästa teknologier, så det har en Full Carbon-konstruktion: med kol . Hjärtområdet har också förstärkts med 3 stänger för att uppnå mer stabilitet samt svart eva-gummi i kärnan för större känsla av kraft och kontroll.

Babolat Defiance Carbon fluor och svart, funktioner

  • Babolat Defiance Carbon är ett lätthanterligt kontrollpadellracket.
  • Rund form med vikten nära näven.
  • Stabilare och stabilare slag tack vare hjärtats dynamiska stabilitetsteknologi .
  • Nytt borrsystem för att uppnå en mer effektiv träff.
  • Svart eva-skum som genererar den kraft du behöver på nätet.
  • Ge dina bilder mer snurr tack vare 3D Spin-teknik.
  • Helt kol, vilket förbättrar dess styrka och hållbarhet.
  • Finns i den mest avancerade serien av Babolat Padel 2020 racket.

Vem är det till? Fokuserad på de som spelar till höger och gillar att placera bollen, eftersom det är ett kontrollpadelracket som genererar mycket bra förnimmelser från baksidan av banan samt är mycket hanterbart för snabb anpassning.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare konstruktionen i 100 % kol genererar den en torrare touch, så när det kommer till efterbehandling har du den kraft du behöver. Dessutom är den estetiskt väldigt cool med sin design i gråtoner och fluordetaljer.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2020
Våra bästa produkter