Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
socks Asics Court tennis crew svart
  • socks Asics Court tennis crew svart

socks Asics Court tennis crew svart

PVP: 175,52 kr
142,06 kr
-20% Asics
Asics Court tennis crew sock svart | Njut av maximal komfort och skydd med Asics Court Tennis Crew Sock Svart. Teknologi mot blåsor och ergonomisk passform för optimal prestanda
Välj storlek
  • 35-38 Inte tillgänglig
Välj storlek
Välj storlek
  • 35-38 Inte tillgänglig

Padelsocks Asics Court tennis crew svart

Upptäck den oöverträffade komforten och prestandan hos Asics Court Tennis Crew Sock i svart. Designade specifikt för tennis och andra racketsporter, har dessa strumpor extra dämpning i sulan och anti-blister-teknologi NANOGLIDE. Den halva längden och det förstärkta designen gör dem idealiska för långa sessioner på padelbanan.

Tillverkade av högkvalitativa material och en ergonomisk passform för höger och vänster fot, ger Asics Court Tennis Crew Sock dig komfort och skydd i varje rörelse. Vänta inte längre och ge dina fötter den uppmärksamhet de förtjänar.

Egenskaper Asics Court Tennis Crew Sock Svart

  • NANOGLIDE anti-blister-teknologi för ökad komfort och hållbarhet.
  • Djup dämpning i sulan för en mjuk och skyddad fotsteg.
  • Förstärkt design som garanterar motståndskraft och hållbarhet.
  • Ergonomisk passform för höger och vänster fot, med en perfekt passform.
  • Halva längden för extra täckning och skydd.
  • Tillhör Asics 2024 kollektionen.

Vem är det här för?

Dessa strumpor är designade för tennisspelare och padelspelare som söker komfort och skydd under timmar på banan. Perfekt för dem som värdesätter prestanda och vård av sina fötter.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska känslan av säkerhet och komfort som dessa Asics-strumpor ger. Med deras ergonomiska passform och avancerade teknologi är de det perfekta valet för att förbättra din prestanda och njuta fullt ut av varje spel. Vänta inte längre och upplev skillnaden med de svarta Asics Court Tennis Crew Sock.

Upptäck mer om Asics-märket

Asics är ett ledande varumärke inom idrott, känt för sin innovation och kvalitet i varje produkt. Sedan grundandet år 1949 har Asics ägnat sig åt att tillhandahålla idrottare den bästa utrustningen för att uppnå sin fulla potential.

Med ett brett utbud av produkter designade för att tillgodose behoven hos idrottare på alla nivåer fortsätter Asics att vara det föredragna valet för många professionella och amatörer över hela världen.

Features År: 2024
Våra bästa produkter