Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
t-shirt Asics Core Top performance svart
  • t-shirt Asics Core Top performance svart
  • t-shirt Asics Core Top performance svart

t-shirt Asics Core Top performance svart

PVP: 274,25 kr
185,94 kr
-33% Asics
Asics Core Topppresterande svart padel t-shirt | Tävla som proffsen i padelvärlden med Asics Core T-shirt, ett plagg designat med material som andas för att bekämpa svett

Asics Core Top svart t-shirt för män

Vinn alla matcher med den nya Asics 2022 herrklädeskatalogen där du kan hitta ett stort antal plagg att utrusta dig med. Inuti kan du hitta Core Top Performance svart padelskjorta, ett tekniskt kit som har gjorts med 50 % återvunnet material.

I tillverkningen har idrottarens komfort beaktats, varför den har en stor förmåga att absorbera svett, vilket kommer att hjälpa till att förhindra att svett samlas i plagget medan du sportar. Å andra sidan anpassar den sig väldigt bra efter kroppen men hindrar inte rörelserna så att du kan spela bekvämt.

Asics Core performance t-shirt i svart, funktioner

  • Asics Core Top Performance Black är ett plagg tillverkat med tekniska tyger.
  • Det låter dig utföra alla rörelser för att nå även de svåraste bollarna.
  • Den har tillverkats med 50 % återvunnet material så det är hållbart.
  • Den håller dig sval tack vare hur ventilerande dess tyg är.
  • Svart design med grå logotyp
  • Asics herrklädeskollektion 2022.

Vem är det till? Perfekt för alla de idrottare som tränar hårt och som letar efter kläder som gör att de kan spela bekvämt och som är av hög kvalitet för att kunna leka med det länge.

Varför kommer du att gilla det? För att du kan träna välklädd utan att försumma komforten samtidigt som du bär en svart design med grå logotyp, en klassisk kombination som aldrig går ur mode.

Ta reda på mer om varumärket ASICS

Sedan starten har Asics varit ett riktmärke inom många idrottsgrenar. Med Anima Sana In Corpore gör Sano sitt framträdande i padelvärlden, med en kollektion av högpresterande racket, skor, kläder och accessoarer anpassade efter behoven hos alla målgrupper.

Ge dig upp som en mästare och njut av en unik upplevelse på banan. World Padel nummer 1 Pablo Lima är varumärkets främsta ambassadör på World Padel Tour-banorna, så han visar upp sina produkter vart han än går.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter