Adidas RX series light 2024
  • Adidas RX series light 2024
  • Adidas RX series light 2024

Adidas RX series light 2024

PVP: 1 316,40 kr
1 305,12 kr
-1% Adidas Padel
Adidas RX series light ADRK3CA1U0013F | Höj ditt spel med RX series light från Adidas. Designad för kontroll och smidighet på padelbanan. Känn kraften och gör skillnaden 2024!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Padelracket Adidas RX series light

Letar du efter en padelracket som perfekt passar din spelstil och sticker ut på padelbanan? Adidas RX series light är precis vad du behöver. Utformad specifikt för mellanspelare ger denna racket inte bara enastående kontroll, utan garanterar också snabba och smidiga rörelser tack vare sin lätta och hanterbara design.

Denna racket är det perfekta valet för kvinnor som vill höja sitt spel till nästa nivå och är erkänd som en av Adidas huvudmodeller för säsongen 2024. Dess runda form med en söt punkt i mitten garanterar oöverträffad kontroll vid varje slag.

Funktioner av padelracket RX series light

  • Lätt vikt mellan 345 och 360 gram, vilket möjliggör överlägsen rörlighet.
  • Ramen tillverkad av glasfiber runt kanterna, vilket ger extra motståndskraft mot slag.
  • Gummiet EVA med låg densitet garanterar en utmärkt bollutgång och komfort under spelet.
  • Rund form med en söt punkt i mitten för optimal kontroll.
  • Ingår i Adidas racketkollektion 2024.

För vem?

Adidas RX series light är särskilt utformad för mellanspelare som spelar regelbundet. Perfekt för de som söker en hanterbar, lätt racket med en design inriktad på kontroll och smidighet på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

Det är en racket som gör skillnaden. Inte bara är det en av Adidas stjärnmodeller för säsongen 2024, den är också designad för mellannivåspelare. Dess design och tekniska egenskaper gör den framstående, vilket garanterar en oöverträffad spelupplevelse. Om du vill stärka ditt spel är denna racket för dig.

Lär dig mer om Adidas varumärke

Sedan starten har Adidas varit ett ledande varumärke inom sportvärlden, med produkter av hög kvalitet som kombinerar avancerad teknik och design. Deras engagemang för innovation har gjort varumärket till en referens inom padel, genom att skapa racketar som uppfyller varje spelares behov.

Genom åren har Adidas visat sin passion för sport och sitt engagemang för att erbjuda produkter som hjälper idrottare att nå sin fulla potential. Deras bakgrund inom padelsporten är ett bevis på detta, och RX series light är en avspegling av deras excellens och engagemang.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 345-355 gr. Profil: 38 mm År: 2024 Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter