Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristband Adidas Tennis S Svart Vit
  • Wristband Adidas Tennis S Svart Vit

Wristband Adidas Tennis S Svart Vit

PVP: 142,61 kr
120,12 kr
-16% Adidas Padel
Paddelarmband Adidas Tennis S svart vit | Ta bort svett från pannan medan du spelar med de nya Tennis S-armbanden som har designats med högabsorberande material för att inte samla svett

Korta svarta och vita Adidas Tennis S-armband

Den nya kollektionen av tillbehör från Adidas är nu tillgänglig där du kan hitta en mängd olika modeller att välja mellan. En av dem är Tennis S-armbanden som är korta i storleken och är perfekta för den som vill bekämpa svett.

Även om dess huvudsakliga funktion är att hjälpa till att ta bort svett från pannan, är den också perfekt för alla de personer som har kommit ur en skada eftersom det hjälper till att hålla området varmt. Den har också designats med mycket motståndskraftiga tyger som bomull.

Adidas Tennis S Black & White Korta armband Funktioner

  • Adidas Tennis S säljs i ett paket med två enheter.
  • Den har gjorts med bomull för större motstånd.
  • Hjälper till att förhindra att svett från armar överförs till händerna medan du spelar.
  • Den är tålig mot tvätt så du kan leka med dem länge.
  • De har designats i svart med logotypen i vitt.
  • De är en del av den nya Adidas 2023 accessoarkollektionen.

Vem är det till? Den är idealisk för alla de människor som inte ens får värmen att stanna när det kommer till att spela, så de vill ha ett tillbehör som hjälper dem att bekämpa det så att du kan ge din bästa prestation på banan utan några gränser.

Varför kommer du att gilla det? För det är en högkvalitativ accessoar som utan tvekan kommer att bli en av dina favoriter att ta med på tävlingar. Den har också designats i svart med märkets detaljer i vitt, en perfekt kombination att bära med alla dina kläder.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av padelracket, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare av storleken Ale Galán, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor i World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2023
Våra bästa produkter