Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristband Adidas Tennis L dorfue svart
  • Wristband Adidas Tennis L dorfue svart

Wristband Adidas Tennis L dorfue svart

PVP: 175,52 kr
153,03 kr
-13% Adidas Padel
Paddelarmband Adidas Tennis L dorfue svart | Ta bort svetten från pannan medan du spelar padel med de nya Adidas Tennis L-armbanden designade med mycket absorberande och motståndskraftiga tyger

Padel armband Adidas Tennis L dorfue svart

Den nya kollektionen av tillbehör och accessoarer från märket Adidas finns nu tillgänglig där du kan välja bland ett brett utbud. Köp de nya Tennis L-armbanden som har designats i gult med svarta detaljer och som är långa i storleken för att ta bort svett.

Detta komplement är idealiskt för alla de människor som vill ta bort svetten från pannan medan de spelar men slipper använda en handduk. Dessutom, tack vare dess mycket motståndskraftiga tyger, kan du tvätta dem och de kommer att förbli desamma efter ett tag och efter tvätt.

Armband Adidas Tennis L dorfue svart, egenskaper

  • Adidas Tennis L är långa i storleken så att de är väldigt bekväma för dig.
  • De anpassar sig till handleden men utan att klämma eller hindra rörelser.
  • Hjälper till att förhindra att du gör dåliga drag medan du spelar.
  • Absorberande tyger för att förhindra att svett kommer in i händer eller ögon.
  • Finns i olika färger att välja mellan.
  • Samling av tillbehör för att spela padel Adidas 2023.

Vem är det till? Den är idealisk för alla de människor som inte ens blir varma när de spelar, så de vill ha ett tillbehör som låter dem torka av svetten från pannan medan de spelar utan att behöva använda en handduk.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla dem eftersom de tack vare tygerna som de kombinerar blir ett högkvalitativt plagg, utan också för sin gula design med svarta detaljer, perfekta att bära tillsammans med ditt padelracket.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av padelracket, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare av storleken Ale Galán, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor i World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2023
Våra bästa produkter