Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Tennis L Semi Pulse Lilac White Armband
  • Adidas Tennis L Semi Pulse Lilac White Armband

Adidas Tennis L Semi Pulse Lilac White Armband

PVP: 142,61 kr
131,09 kr
-9% Adidas Padel
Adidas Tennis L Semi Pulse Lilac Vita padelarmband | Avstå från en handduk medan du spelar tack vare de nya Tennis Semi Pulse-armbanden i storlek L från Adidas, en perfekt accessoar på sommaren

Långa Armband Adidas Tennis L Semi Pulse Lilac White

Ta en titt på vår omfattande katalog med armband och välj en av tillbehören som inte kan saknas på sommaren. Du kan nu köpa de nya långa Semi Pulse-armbanden från Adidas i vitt, ett tillbehör som hjälper dig att avstå från en handduk medan du spelar.

Detta tillbehör har stor absorptionsförmåga som hjälper till att förhindra att svetten från dina armar passerar till dina händer, vilket gör att racket glider från dina händer och därför inte kan spela bra. De är också perfekta för att ta bort svett från pannan och förhindrar att den når ögonen.

Lila Adidas Tennis L Semi Pulse armband, funktioner

  • Adidas Tennis L Semi Pulse White säljs i förpackningar om två enheter.
  • Tillverkad av återvunnet material inklusive polyester och bomull.
  • Håller området varmt för att förhindra handledsskador.
  • De har designats i vitt men finns i en mängd olika färger.
  • De förhindrar att svetten från armarna går över till händerna.
  • Samling av tillbehör för att spela Adidas 2022 padel.

Vem är det till? Det är perfekt för de spelarna att värmen inte stoppar dem när det kommer till träning eftersom det kommer att hjälpa till att förhindra att svetten från pannan faller in i ögonen, vilket skapar en mycket obehaglig känsla när man spelar sport.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla dem för deras höga kvalitet utan också för deras design i lila och vitt, så du kommer att tycka att de är väldigt lätta att bära med alla klädesplagg och även med din padel racket.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av Padel rackets, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare med Ale Galáns storlek, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor under World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2022
Våra bästa produkter