Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Adidas ProTour Lime
  • Padelväska Adidas ProTour Lime
  • Padelväska Adidas ProTour Lime

Padelväska Adidas ProTour Lime

PVP: 987,30 kr
888,03 kr
-11% Adidas Padel
Padelväska Adidas ProTour Lime | Skaffa den nya kollektionen av Adidas padelväskor och förnya din gamla väska för en av de största, med vattentäta material och ny design

Stor gul Adidas Pro Tour padelväska

Välj bland ett brett utbud av ryggsäckar i den nya kollektionen Adidas Padel 2022. Om du är en av dem som går laddad på dina tävlingar rekommenderar vi den stora ProTour padelväskan i limefärg, så att du kan förvara flera racket, kläder och skor i ett fack Oberoende.

När det gäller utrymmet har den en central ficka för förvaring av skor eller kläder och en annan sidficka för att bära racket mer skyddad. När det gäller dess material, har den tillverkats helt av polyester och termiska material som skyddar den från regn eller annan vätska som kan skada den.

Adidas ProTour Lima väska, funktioner

  • Adidas ProTour Lima är en av de största och mest robusta.
  • Dess mått är cirka 55 x 43 x 30 cm.
  • 2 sidofack för padel racket som inkluderar termoteknik.
  • Du kan bära den på ryggen i form av en ryggsäck eller i handen.
  • Kvalitets- och vattentäta tyger för att tåla användningen och tidens gång.
  • Matchande design med nya Adipower 3.1 av Alex Ruiz.
  • Den är en del av den nya Adidas 2022 väskkollektionen.

Vem är det till? Rekommenderas för pojkar som vanligtvis lämnar huset lastade, så de behöver en stor och bekväm padelväska. Den är också perfekt för regniga dagar eftersom den har gjorts med vattentäta material.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en padelväskor av mycket god kvalitet, så du kan ladda den till toppen och den kommer att hålla länge. Dessutom har den designats i svart med limegula detaljer, för att matcha det nya Seba Nerone-racket, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig som professionella spelare med Adidas Padel, ett företag som klär Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán och Alex Ruiz. Utan tvekan det bästa exemplet på kvalitet i alla dess produkter. Gilla dem och upplev de bästa sensationerna på banan med sin nya 2022 padelkatalog.

Upptäck dess breda utbud av padel racket, kläder, skor, väskor och andra tillbehör till bästa pris. Du hittar den som passar dina behov bäst eftersom adidas har ett avancerat sortiment, ett medium sortiment och ett initialt sortiment för att tillfredsställa alla målgrupper. Ta reda på det själv!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter