Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Adidas Tennis L Coral
  • Muñequeras Adidas Tennis L Coral

Adidas Tennis L Coral Armband

PVP: 142,61 kr
131,09 kr
-9% Adidas Padel
Adidas Tennis L Coral padelarmband | Torrt och starkt grepp tack vare dessa stora Adidas-armband, gjorda av kvalitetsmaterial för att erbjuda atleten absorption och stöd

Röda Adidas Tennis långa armband

Ett år till överraskar Adidas Padel oss med en komplett kollektion av produkter för att spela padeltennis. Upptäck korallpadel- eller tennisarmbanden, ett tillbehör som förhindrar fukt från att störa ditt spel eftersom det fångar alla svettdroppar.

Tack vare sin kombination av material och tjocklek håller den dina händer torra så att du kan njuta av ett bra grepp om racket. Dessutom tappar dess material inte egenskaper med tiden och ger bra stöd för att förebygga skador.

Röda Adidas långa armband, funktioner

  • Adidas Tennis L Coral är stora: 8,5 x 7 cm ungefär.
  • De säljs i förpackningar med 2 enheter, en för varje hand.
  • Kvalitetsmaterial som tål intensiv användning.
  • De absorberar svett från dina armar och ansikte om du inte har en handduk.
  • De minskar felhantering och handledsskador.
  • Ingår i Adidas Pádel 2022 accessoarkollektion.

Vem är det till? För alla padelspelare som letar efter extra långa armband, med stor uppsugningsförmåga och kvalitet för att ha det bästa stödet under alla sina matcher.

Varför kommer du att gilla det? För utöver sin prestanda sticker de också ut för sin färgglada design. Vi är övertygade om att du kommer att fånga alla ögon med deras vågade klarröda färg, de är de mest vågade!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av Padel rackets, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel på dess kvalitet har varumärket professionella spelare av storleken Ale Galán, Seba Nerone eller Martita Ortega som representerar det tyska varumärket på alla banor under World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2022
Våra bästa produkter