Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone Woman Lite
  • Adidas Metalbone Woman Lite
  • Adidas Metalbone Woman Lite

Adidas Metalbone Woman Lite

PVP: 2 413,40 kr
2 194,00 kr
-10% Adidas Padel
Adidas Metalbone Woman padel padel racket | Fantastiskt för kvinnors Adidas, en version av Metalbone med lättare vikt och flexibla material för maximal njutning av spelare
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för kvinnor Adidas Metalbone Woman Lite 2022

Hitta ditt vinnande svärd med den nya Adidas Padel 2022 damracketkollektion. Köp Metalbone Woman Lite padel racket, en lätt modell med en bred sweet spot som kommer att förlåta våra misstag. För detta har den designats med ett lätt, runt format och innesluten balans för större kontroll.

Tack vare eva soft performance gummi kommer du att njuta av stor komfort och mindre vibrationer när du slår. Glasfiber har också använts för en mer flexibel touch och strukturen har förstärkts med Octagonal Structure-teknologi för större motstånd. Dessutom är dess plan grova så att du kan ge bollen mer snurr.

Adidas Metalbone Lite för kvinnor, funktioner

  • Minskad vikt på Adidas Metalbone Woman Lite, mellan 345 - 360 gram.
  • Innehåller Octagonal Structure-teknologi för större styrka.
  • Du tappar inga känslor när du slår med kärnans eva mjuka prestandagummi.
  • padel racket för kvinnor som gynnar spelarens anpassning.
  • Grov yta som hjälper oss att ge mer effekt till våra skott.
  • Kontroll padel racket på grund av sitt runda format och låga balans.
  • Konstruktion med glasfiber, vilket ökar dess spelbarhet och sensationer vid slag.
  • Intensiv serie av padel racket för kvinnor Adidas 2022.

Vem är det till? Idealisk för krävande kvinnor som tävlar regelbundet och letar efter ett kontrollpadel racket, halvmjukt och hanterbart för att njuta av den bästa prestandan i varje åtgärd och undvika otvingade fel.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett hanterbart padel racket för kvinnor tack vare dess reducerade vikt, format och balans så är det väldigt lätt att leka med det. Du kommer också att älska dess vackra design i svart, rosa och grå logotyp, du kommer att bli banans drottning!

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter